admin

Dvr-urile entry level de la Dahua

Supravegherea nu mai este de mult un moft, fiind o adevarata necesitate, mai ales pentru casele in care ne tinem toate valorile. Exista din ce in ce mai multe metode de supraveghere, care mai de care mai interesante si vei gasi o multime de tipuri de solutii, unele mai ieftine, altele mai putin ieftine. Pentru o casa de dimensiuni normale, solutiile entry level de la Dahua sunt mai mult decat suficiente, potrivite pentru oricine, in conditiile in care au un pret cat se poate de redus. Daca vrei sa faci alegerea perfecta atunci cand iti alegi sistemul de supraveghere, trebuie sa stii cu exactitate ce face fiecare componenta a sistemului. La camerele video este relativa simpla treaba: trebuie sa ofere o claritate cat mai mare. La DVR insa, totul devine mai complex.

Ce este un DVR?

Este creierul sistemului de supraveghere video, receptand semnalele video de la camere si transmitandu-le pe un computer sau chiar si pe internet.In functie de marimea sistemului de supraveghere, Dvr-ul poate sa aiba mai multe canale. Pentru o casa de dimensiuni reduse, poti cauta Dvr-uri cu 4 canale, deoarece sunt mai mult decat suficiente. dvr-22 Dvr-ul face, practic, toata treaba unui sistem de supraveghere. El inregistreaza toate imaginile venite de la camerele de supraveghere, el transmite semnalul pe internet si el il transmite si catre monitoare, sub diverse rezolutii. In functie de calitatea Dvr-ului, acesta poate sa aiba mai multe optiuni. Atunci cand achizitionezi unul, este bine sa te asiguri ca include cat mai multe dintre aceste optiuni.

Ce poate face un DVR?

Poate sa afiseze fiecare camera in parte si imaginile captate de ea, poate sa imparta ecranul monitorului in mai multe cadre, pentru a  oferi o imagine de ansamblu asupra tuturor camerelor, poate sa afiseze fiecare pe rand, in urma unui timp prestabilit sau poate sa inregistreze imaginile, doar in momentul in care simte ca exista miscare. In functie de tehnologiile inglobate, Dvr-ul poate sa ofere diverse drepturi utilizatorilor, sa transmita imaginile direct pe internet si permite back-up pe medii de stocare care mai de care mai diverse.

Cum alegi un DVR?

Alegerea poate sa fie extrem de dificila. Poti alege Dvr-ul in functie de numarul de canale pe care il are si automat, de marimea spatiului pe care vrei sa il supraveghezi, il poti alege in functie de claritatea imaginilor si de functiile pe care le ofera. Poti opta pentru dvr-uri stand alone, care nu au nevoie de un pc pentru a functiona, sau pentru Dvr-uri PC based, care functioneaza doar in prezenta unui computer. Interfata oferita este si ea foarte importanta, deoarece decide cat de usor te vei descurca cu aparatul. De asemenea, este bine sa aiba iesiri video cat mai diversificate, fara sa lipseasca AV-ul, VGA-ul si Hdm-iul.