Liana

Feng Shui 2018 – Culori norocoase pe care sa le porti in Anul Cainelui

2018, anul cainelui, culori norocoase

Anul 2018 in Calendarul Chinezesc, protejat de bunavointa zodiei Cainelui si de profunzimea si stabilitatea Pamantului, elementul chinezesc al anului 2018, este o perioada destul de echilibrata in ceea ce priveste energia si relatia dintre cele cinci elemente de cosmologie chineza.

Culori norocoase in 2018

Pentru a echilibra excedentul elementului Pamant, care este principalul element chinezesc al Anului Cainelui 2018 si a carui energie este intarita de prezenta elementului intrinsec al Cainelui, care este de asemenea Pamantul, culorile norocoase de purtat in 2018 sunt culorile care simbolizeaza elementul Lemn (verde) si elementul Apa (albastru si negru).

Specificatiile Anului Cainelui de Pamant 2018:

Cainele, cel de-al unsprezecelea semn al zodiacului din Calendarul Chinezesc, are ca agent principal elementul Pamant in forma lui Yang. Intr-o forma energetica secundara, Cainele poarta, de asemenea, elementele de Foc si Metal, tot in polaritatea Yang. Ciclul duodecimal al calendarului elementelor prevede si el ca Pamantul este elementul anului 2018.

Cele cinci elemente ale astrologiei chinezesti:

Elementul Pamant este dublat in putere, fapt manifestat, in general, printr-o infatuare si o eficienta sporita in indeplinirea sarcinilor administrative de afaceri care necesita un know-how solid in organizare. Elementul Pamant reprezinta, de asemenea, centrul, inceputul si finalitatea fiecarui ciclu. Pamantul, simbol al adancimilor si al universurilor abisale, reuneste si imbina celelalte 4 elemente ale cosmologiei chineze (Lemn, Foc, Metal si Apa). Influenta elementului Pamant este exprimata atat de o putere sporita a instrospecii analitice a universului, cat si de curiozitatea si exploatarea starii noastre umane prin confruntarea calma a propriilor noastre temeri si anxietati.

Culorile norocoase pe care sa le folosesti in 2018: Albastru, Negru si Verde

Culorile norocoase care iti pot influenta in mod pozitiv destinul in 2018 sunt cele legate de energiile benefice ale elementului Lemn, reprezentate de culoarea verde (sa ne amintim ca Lemnul domina pe Pamant) si ale elementului Apa, reprezentat de albastru si negru. Intr-adevar, apa fiind in deficienta globala in timpul Anului Cainelui 2018, este important sa acoperi aceasta lipsa prin decorarea casei si prin purtarea hainelor in aceste doua culori, albastru si negru. Sa nu uitam de importanta alimentarii cu apa in mod regulat. In acelasi mod, stiind ca elementul Apa este necesar pentru crearea elementului Lemn, in absenta culorii verzi, care reprezinta energia elementului Lemn, sau daca pur si simplu nu iti place sa porti verde, culorile elementului de Apa reprezinta o alternativa utila. In cele din urma, si intr-o masura mai mica, elementele Foc sau Metal, reprezentate de culorile Rosu, Alb sau  Galben, pot servi drept stabilizatori de energie eficienti pentru anumite semne ale Calendarului Chinezesc.