Ghid pentru alegerea serviciului de rent a car Bucuresti si aeroport

rent a car bucurestiMajoritatea turistilor care aterizeaza in aeroportul din Otopeni iau in calcul si variant unui mijlioc de transport cu care sa se deplaseze pe toata perioada sederii lor in Romania. Optiunile in capital sunt destul de multe, unii folosesc taxiurile, altii mijloacele de transport in comun, iar in cele din urma cei care se respecta si doresc sa aiba parte de mai mult confort se orienteaza catre serviciile de rent a car Bucuresti. Acestea din urma prezinta numeroase avantaje de care se pot bucura, piata este una destul de generoasa cu oferte cat se poate de bune de fiecare data. Inchirierea unei masini este o solutie cat se poate de buna de fiecare data. Optiunile si avantajele de care o sa va bucurati optand pentru rent a car Bucuresti o sa va fie prezentate in cele ce urmeaza.

Livrarea masinii direct in aeroportul din Otopeni

Atunci cand aterizati acolo, mai ales daca seintampla asta la o ora tarzie cu siguranta doriti sa preluati din aeroport masina. Aici exista cateva companii dispuse sa colaboreze indifferent de ora aterizarii, printer ele se numara si Rent-a-car-otopeni.ro agentie ce are un program non stop pe partea de rent a car Bucuresti.

Preturi competitive

Poate ca la prima vedere inchirierea unei masini vi se pare extrem de costisitoare si greu de realizat. Nimic mai fals, aceste servicii datorita concurentei destul de mari pe piata de rent a car din Bucuresti sunt cat se poate de accesibile din punct de vedere tarifar, daca ar fi sa comparam cu alte metode de transport am putea spune ca este cea mai ieftina si mai accesibila varianta. De exemplu masinile din clasa economica se pot inchiria cu 10 euro pe zi. Exista si posibilitatea inchirierii masinii pe termen mai lung de cateva luni de exemplu, atunci preturile vor scadea si mai mult indiferent de tipul masinii alese.

Masini de calitate

Piata de rent a car Bucuresti este una cat se poate de generoasa, marea majoritate a companiilor care se respecta detin in parcurile proprii masini ce nu au o vechime mai mare de 4 ani de zile. Legislatia din Romania impusa firmelor de inchirieri masini nu permite ca acestea sa inchirieze clientilor masini cu o vechime mai mare de 5 ani de zile. Daca veti gasi firma potrivita o sa va bucurati nu numai de confort ci si de siguranta si de calitatea masinilor.

Sfaturi in alegerea companiei

Inainte de a face alegerea trebuie sa urmati cativa pasi destul de importanti care sa va ajute in obtinerea variantei ideale de rent a car Bucuresti dar si a unui pret mai accesibil. Asa cum spuneam la inceput pe o piata extrem de competitiva cum este cea a inchirierilor auto, companiile se intrec in oferte speciale si in cele mai bune cotatii de pret, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa consultati minim 6 7 oferte inainte de a face alegerea.

Cel mai simplu si rapid mod este de a cauta in mediul online ofertele, aici trebuie sa fiti decisi catre ce masina va indreptati atentia, piata de rent a car Bucuresti este destul de diversificata, veti gasi aproape orice marca de masina. Dupa ce v-ati decis in privinta modelului incercati sa gasiti acekl tip de masina disponibil la cateva firme si alegeti-l pe cel mai economic si mai potrivit pentru dumneavoastra. De asemenea consultati cu atentie si termenii contractuali pentru a stii sigur ca va incadrati dar si pentru evitarea unor situatii neplacute sau a unor costuri suplimentare care va pot afecta bugetul.

www.rent-a-car-otopeni.ro expertii in rent a car Bucuresti

Daca te aflii in capitala pentru o scurta perioada de timp si nu ai cu ce sa te deplasezi, inchirierea unei masini prin agentia de rent a car Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro poate fi o alegere cat se poate de buna si putin costisitoare. Compania are o experienta demna de luat in considerare in acest domeniu, pune intotdeauna la dispozitia clientilor masini de o calitate superioara si percepe tarife corecte. Colaborarea cu ei este una cat se poate de buna, veti plati putin si veti conduce masini calitative si nu in ultimul rand