Cadouri perfecte pentru barbati. Cum il faci fericit?

gift-01

Societatea este structurata in asa fel incat atunci cand vine vorba despre cadouri, majoritatea magazinelor isi focuseaza toata atentia asupra sexului frumos. O multime de flori, bijuterii, pachete de ingrijire si infrumusetare si accesorii colorate, atrag ca un magnet femeile si pun presiune asupra barbatilor.

Atunci cand trebuie sa cumperi un cadou pentru o reprezentanta a sexului frumos, lucrurile sunt, asadar, simple ( cel putin teoretic). In momentul in care vrei sa cumperi un cadou pentru barbati, totul devine mult mai complicat. Optiunile nu sunt atat de multe si chiar daca aproape orice barbat s-ar multumi cu un six pack de bere, cel mai probabil iti doresti sa ii oferi ceva mai valoros.

Tocmai de aceea, iti oferim o serie de idei care ii pot incanta pe barbatii de langa tine.

Bijuteriile sunt intotdeauna o solutie ideala

O bijuterie poate sa fie un cadou intelept, insa este bine sa se tina cont de calitate. De regula, barbatii prefera bijuteriile care isi pot pastra valoarea pe termen lung si care reprezinta ceva. TOcmai de aceea nu exista magazine cu gabloante pentru partea masculina. O bratara de aur sau un lantisor cu medalion personalizat, pot face adevarate minuni. O idee buna este personalizarea bijuteriei intr-un atelier profesionist, precum Diamodis.ro. Cu siguranta, incantarea va fi maxima.

Accesoriile pentru birou sunt si ele o idee buna

Un pix de foarte buna calitate, un puzzle sau chiar si o lampa de birou, pot fi perfecte, daca inspiratia nu este intocmai punctul tau forte. Exista o multime de magazine care ofera idei extrem de interesante.

Accesoriile pentru haine

Barbatii iubesc sa fie eleganti, asadar, niste butoni pentru costum, o cravata sau un ac pentru cravata pot sa te scape repede de stresul de a cumpara cadoul perfect.

Desi pare o idee foarte buna, evita sa cumperi haine sau cosuri cadou cu tot felul de alimente. Barbatii prefera cadourile durabile, care pot sa ofere amintiri si experiente.