Avion si masina

admin

Masina sau avionul?

bilete de avion Daca trebuie sa iesi din tara sau pur si simplu ai de facut o calatorie foarte lunga, spre exemplu Bucuresti-Timisoara, trebuie sa alegi intre mai multe optiuni de transport. In cazul in care iti doresti confort maxim, vei elimina din start autocarul sau trenul si vei ramane la masina personala sau avion.

Fiecare dintre cele 2 are beneficii si mici neajunsuri proprii, asadar, trebuie sa alegi varianta care se muleaza cel mai bine pe preferintele tale:

Masina. Este o varianta foarte comoda, costa relativ putin, in functie de consumul acesteia si iti ofera libertatea de a opri unde vrei, cand vrei si cum vrei. Daca pleci intr-o calatorie de relaxare, cu siguranta vei aprecia masina, deoarece vei putea sa vizitezi foarte multe obiective turistice pe care le intalnesti pe drum si vei avea libertatea de a pleca la drum cand vrei. Din pacate, exista si cateva neajunsuri: trebuie sa renunti la micile delectari cu bauturi alcoolice, trebuie sa platesti taxe de autostrada sau de parcare si trebuie sa porti mereu grija autovehiculului;

Avion. Avionul este unul din mijloacele moderne de transport care aduce numeroase beneficii. Evident, cel mai mare beneficiu este rapiditatea cu care calatoresti. Poti sa faci 800 de km intr-o ora si sa economisesti zeci de ore pe care in mod normal le-ai pierde pe drum. De asemenea, in ultima vreme poti gasi bilete de avion foarte ieftine, care au pret comparabil cu cel al benzinei consumate dintr-un punct in altul al Europei. In aceste conditii, fara doar si poate avionul este o solutie mult mai buna. Evident, acesta are si el micile neajunsuri: Poate sa fie o adevarata problema pentru cei care au frica de inaltimi si scoate din discutie vizitarea obiectivelor turistice de pe drum. De asemenea, daca iti doresti sa faci foarte multe cumparaturi, trebuie sa te gandesti de doua ori inainte de a apela la avion, deoarece exista limite in ceea ce priveste greutatea bagajelor iar o depasire poate sa coste destul de mult.