Muzica aleasă pentru ceremonia de nuntă | formatialaurentiucaldararu.ro

Muzica va crea tonul zilei voastre speciale, astfel încât să te decizi între o trupă și un DJ poate fi dificil. Ambele au beneficiile lor, așa că cheia este să alegi un divertisment de nuntă care să corespundă cerințelor și dorințelor tale, precum și bugetului tău. Poți susține o discuție deschisă și sinceră cu privire la muzica de nuntă cu potențialul tău soț și cu toate părțile interesate. Răspunsul la această întrebare te va ajuta să alegi dacă o formație de nuntă sau un DJ este ideal pentru ține, iar apoi poți începe să cercetezi și să intervievezi profesionișți din muzică pentru a-ți descoperi potrivirea muzicală perfectă.

Ce fel de buget ai în vedere

Deoarece o formație nuntă București live este aproape întotdeauna mai scumpă decât un DJ de nuntă, din cauza faptului că sunt mai mulți oameni și echipamente implicate. Trebuie să iei în considerare bugetul și cât poți cheltui pe muzică. Dacă îți doreșți cu adevărat muzică live la nunta ta, dar nu-ți poți permite o trupă completă pentru întreaga perioadă, încearcă să angajezi o trupă fie pentru ceremonie, fie pentru ora de cocktail.

Ce fel de atmosferă vrei să evoci

Este foarte important tipul de nuntă pe care îl plănuiesti, dacă va fi o cină liniștită sau o petrecere uriașă. Poți avea prieteni foarte petrecăreți care vor să se distreze toată noaptea sau pot fi mai liniștiți, care vor doar să te vadă în cea mai importantă zi din viața ta. Ei vor fi punctul cheie în caz că îți doreșți să faci o petrecere mare, unde să se distreze toți invitații. O formație cu muzică ușoară oferă divertisment invitaților la nuntă. Tema nunții tale va influența și alegerea muzicii. Muzica ușoară nuntă trebuie să se potrivească cu celelalte alegeri pe care le vei face pentru eveniment. Întreba în special despre melodia ta de prim dans și, dacă nu o au în colecția sau repertoriul lor, află dacă ar fi dispuși să o învețe sau să o achiziționeze. Întreba și despre alte melodii esențiale, cum ar fi muzica pentru nuntă și orice melodie de dans pentru părinți.

Verifică cu conducerea locației pentru a determina dacă zona ta de recepție poate sprijini muzicieni live, deoarece o trupă necesită adesea mai mult spațiu decât un DJ. De asemenea, pot exista limitări cu privire la cantitatea de energie electrică pe care o poți folosi. În cele din urmă, un DJ va cânta melodii înregistrate, pe de altă parte, o formație, poate dărâma casa cu solo-uri și răsturnări surprinzătoare ale vechilor favorite. Este de preferat să iei în considerare aceșți factori atunci când planifici atmosfera zilei tale speciale. Formațiile de nuntă conțin frecvent mai mulți membri, această oferă o plasă de siguranță în cazul în care un membru al trupei se îmbolnăvește sau nu poate să cânte în alt mod. Cu toate acestea, vei dori să știi cine va cânta la nunta ta și cât de des vor cânta împreună. Dacă nu sunt în armonie, atmosfera din timpul nunții tale va fi greșită.

ldararu.ro