Parcurile Disney

admin

Parcurile Disneyland, taram de poveste

Copilaria este si va fi intotdeauna o perioada a vietii pe care o asociem cu povestile nemuritoare, cu imaginile viu colorate si cu experientele pline de emotii, indiferent de cat de usoara sau grea este aceasta.

Cu siguranta, desenele animate fac parte din copilarie, mai ales daca vorbim de copilaria celor care au fost copii in ultimii 30 de ani, motiv pentru care vizitarea unuia din parcurile DisneyLand este o adevarata necesitate in viata, deoarece te va introduce intr-o lume de vis, pe care ai lasat-o cu multi ani in urma.
Istoria Disney a inceput in 1928, odata cu soricelul Mickey Mouse. Acesta a fost creat de Walt Disney, un om care a facut lucruri cu adevarat imposibile. In 1923, acesta ajungea la Hollywood cu doar 4 dolari in buzunar, iar 5 ani mai tarziu reusea sa creeze un adevarat regat si sa faca istorie.

Disneyland

Mickey Mouse si ulterior restul personajelor Disney au avut un succes rasunator, motiv pentru care in 1955 a fost creat primul parc tematic Disneyland, in California, care in ciuda pronosticurilor sumbre, a avut un venit de nu mai putin de 10 milioane de dolari in primul an.

Cate parcuri Disney exista astazi?

Aproape 60 de ani mai tarziu, Disney detine 5 parcuri tematice in toata lumea si are milioane de vizitatori in fiecare an. In urmatorii ani, se asteapta sa se mai deschida inca doua astfel de parcuri in Dubai si in Shanghai, momentan existand cel din California, cel din Florida, cel din Tokio, cel din Paris si cel din Hong Kong.

De ce sa vizitezi unul din cele 5 parcuri?

Este foarte simplu, nu ai cum sa te plictisesti si reusesti sa traiesti momente de neuitat. Uriasele complexe Disney contin parcuri acvatice, terenuri de golf, distractii indoor si outdoor si numeroase moduri prin care iti poti oferi experiente de neuitat.

Asadar, daca e sa iti creezi o lista de activitati si de locuri pe care trebuie sa le vezi, DisneyLand cu siguranta trebuie sa fie pe lista.