Seo Factory

Rochii de mireasa pentru cele mai pretentioase cliente

          Nunta este cel mai important eveniment in viata unui om. Mireasa este un pion principal iar rochia de mireasa este cel mai important detaliu. Rochia pe care o alegi in ziua nuntii este comentata si apreciata de toti invitatii, insa mai ales mireasa este cea care trebuie sa se simta cu adevarat speciala.
Rochia de mireasa trebuie sa ii puna in valoare unei femei atuurile, sa ii evidentieze trasaturile si sa ii accentueze feminitatea. Rochiile de mireasa Casa Ella au o croiala deosebita, moderna si poate reprezenta orice stil.
Rochiile de mireasa se pot gasi intr-o gama larga si intr-o mare varietate de stiluri si nuante. Putem multumi pana si cele mai pretentioase doamne si domnisoare. Rochiile de mireasa se pot face pe comanda asa incat sa fie exact pe dimensiunile fiecarei cliente. Fiecare clienta isi poate alege modelul dorit, astfel poate avea orice rochie la dimensile care i se potrivesc.rochii de mireasa
Calitatea rochiilor este una incontestabila. Materialele din care sunt confectionate rochiile sunt dintre cele mai bune, ba mai mult, fiecare client poate veni cu materialul
Rochile pot fi combinatii intre mai multe modele, materiale sau nuante. Poate fi adaugate breteele, mancute sau dantele.
Rochiile facute la comanda sunt gata in cel mai scurt timp posibil, in masura in care si mireasa este disponibila cat mai des pentru retusuri si probe.
Pretul este unul accesibil tuturor mireselor care isi doresc sa aiba o rochie perfecta. Se discuta in functie de model, de dimensiuni si de calitatea materialului.