Alexandra

Servicii complete de la echipa Petreceri Magice

Când vine vorba de organizarea unei petreceri pentru copilul lor, orice părinte poate avea câteva bătăi de cap. Pentru unii părinți, când vine vorba de organizarea oricărui fel de petreceri în general, sau mai bine spus, oricărui eveniment, poate fi un adevărat chin!

Revenind la petrecerile pentru copii, orice părinte vrea ca micuțul său să aibă parte de clipe de neuitat. De momente unice alături de invitați speciali și de amintiri frumoase pe care să le povestească mai departe. Însă pentru a ajunge la aceste performanțe, e nevoie de ajutor. De ajutorul unei echipe de profesioniști, de ajutorul unei echipe ca Petreceri Magice.

Petreceri Magice îți oferă servicii complete, îți oferă orice ai nevoie pentru ca petrecerea copilului tău să fie perfectă. De la servicii de animatori, până la toate accesoriile de care ai putea avea nevoie atunci când organizezi o petrecere.

ursitoare-bucurestiUristoare botez

Dacă e să începem cronologic, atunci vom începe cu prima petrecere a copilului tău, botezul. În ultima vreme au devenit foarte cunoscute uristoarele de botez.  Tradiția spune că acestea sunt trei femei menite să înlocuiască mama. Scopul lor este să prezică destinul unui om de la naștere. În funcție de preferințe, poți alege fie o echipă de 3 ursitoare bune (Înțelepciune, Noroc, Iubire) sau mai poți alege și o a patra, Ursitoarea Rea (un rol comic).

Magician

O petrecere nu ar fi la fel de magică dacă nu ar avea un magician! Vrei o metodă prin care toți copiii să fie captivați și antrenați în activități interactive? Atunci ar fi cazul să apelezi la un magician, sau la o echipă de magicieni. Și pe lângă toate acestea, ca atmosfera de la petrecere să fie una cu adevărat magică, atunci părinții pot alege fie o mașină de balonașe de săpun multicolore, fie o piniata, fie un joc de lumini cu proiecție laser sau o mașină de fum pentru o atmosferă feerică!

Animatori

Și ajungem la cea mai importantă parte pentru ca petrecerea copilului tău să fie un succes, la animatori!

Animatorii pentru copii sunt metoda perfectă ca cei mici să fie antrenați în activități interactive și distractive și în același timp să învețe jucându-se. Ce e și mai interesant la animatorii pentru copiii, e că părinții pot alege ca invitatul surpriză al petrecerii să fie chiar personajul favorit al copilului lor. Nu numai că cei mici vor fi pe deplin încântați de animatorul ales, dar vor răspândi vestea că au fost la cea mai tare petrecere din viața lor!

Articole party

personaje-disney-petreceriPentru că echipa Petreceri Magice vrea să le ușureze munca părinților pe cât posibil, le pune la dispozție acestora și articole de petrecere. Astfel, totul este ca și organizat iar părintelui nu-i mai rămâne decât să realizeze lista invitaților și să aleagă locația. Nimic mai simplu!

În acest mod, organizarea unei petreceri de copii nu va mai fi un calvar atât de mare, ci poate chiar o adevărată plăcere!

Pentru că nu degeaba și-au ales denumirea de Petreceri Magice. Cu această echipă, orice petrecere devine magică !