Razvan

De ce sa folosesti tigara electronica

telectronica

Tigara electronica reprezinta viitorul fumatului! Aceasta ofera fumatorului tot ce si-ar putea dori: capacitatea de a avea nicotina intr-o maniera aproape identica cu fumatul unei tigari din tutun, liberatea de a fuma in orice loc si, cel mai important, nu contine tutun, nu produce fum si nu iti introduce in organism gudron, acel grup de substante chimice care pot fi deosebit de periculoase pentru sanatate.

Tigara electronica este cea mai buna alternativa la consumul de tigari traditionale!

Imediat de la aparitia lor pe piata, tigarile electronice au devenit o adevarata forta in industria fumatului, concurand serios cu companiile de productie a tigarilor din tutun. De fapt, pentru prima data in istorie, a aparut o alternativa legitima la tutun, rezonand perfect cu fumatorii. Tigara electronica este mai buna decat tutunul, practic in fiecare mod, deoarece a fost conceputa pentru a oferi exact experienta de fumat cu care sunt obisnuiti consumatorii de tigari traditionale.

Fumatorii continua sa treaca la tigarile electronice foarte rapid, deoarece devin mai constienti de pericolele pe termen lung ale fumatului si de optiunea foarte practica si foarte usor de utilizat a tigarilor electronice. De ce sa folosesti un produs plin de agenti cancerigeni si cu riscuri pentru sanatate atunci cand ai optiunea sa nu? A sosit timpul pentru o adevarata alternativa!

Unele dintre multele beneficii pozitive care pot fi gasite utilizand tigarile electronice sunt:

  • fara tutun;

  • fara gudron;

  • fara fum;

  • fara scrum;

  • fara dinti galbeni si patati;

  • fara miros neplacut;

  • fara respiratie urat mirositoare;

  • fara restrictii in locuri publice.

Fumeaza oriunde iti doresti!

Pentru fumatorii de pretutindeni, acest lucru este exact ceea ce isi doresc de ani de zile. Fumatorii sunt priviti mult in jos, deoarece, in general, nefumatorii nu doresc sa se afle langa ei, pentru a nu inhala si ei fumul toxic de tigara. Dar cei care folosesc tigara electronica nu trebuie sa se mai fereasca de nefumatori, putand fuma aproape oriunde isi doresc!

Economiseste bani!

In unele locuri, cum ar fi New York sau Londra, pretul tigarilor poate ajunge la 15 dolari pe pachet. In Romania, tigarile sunt mai putin costisitoare, insa tot pot produce o adevarata gaura in bugetul tau lunar daca sunt consumate frecvent. Cumparand un kit tigara electronica, vei investi doar la inceput o suma mai mare de bani, insa pe parcurs vei observa ca acest mod de a fuma este mult mai putin costisitor decat daca folosesti tigari obisnuite.