Alege semintele de ardei pentru gradina ta

Atunci cand esti in cautare de seminte de legume pentru gradina ta, trebuie sa ai in vedere cateva lucruri. In primul rand, trebuie sa stii exact ce legume iti doresti sa cultivi, precum si spatiul pe care il ai la dispozitie. De asemenea, trebuie sa decizi ce soiuri de legume doresti sa ai in gradina. Daca iti doresti sa cultivi ardei, trebuie sa cumperi semintele de ardei conform preferintelor, intrucat exista diverse soiuri de ardei kapia, ardei gras, ardei gogosar si ardei iute.

Cumpara semintele de ardei online

Desigur ca exista numeroase magazine specializate de unde poti cumpara semintele de ardei. Insa o optiune foarte la indemana este internetul. Cumparand semintele de ardei dintr-un magazin online, te bucuri de diverse beneficii. De exemplu, produsele comandate iti sunt livrate acasa, prin curier.
Cumpararea semintelor din magazine online este usoara, datorita meniului care este special conceput sa il ajute pe cumparator sa gaseasca exact ceea ce cauta. De exemplu, atunci cand stii exact ce tip de ardei iti doresti, poti selecta direct categoria aferenta. In fiecare dintre categorii vei gasi diferitele soiuri disponibile. Fiecare soi este prezentat, astfel incat vei stii detaliile de baza referitoare la produsele disponibile, pentru a-ti face alegerea mai usoara.
Un alt avantaj al cumpararii semintelor de ardei dintr-un magazin online il constituie marea diversitate de soiuri disponibile. Soiurile sunt divizate in functie de categorie, astfel incat sa poti gasi cu usurinta ceea ce te intereseaza.

seminte ardei gras

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ardei gogosari

Semintele de ardei gogosari sunt la mare cautare printre legumicultori, intrucat acestea ofera o productie care aduce profituri bune in fiecare toamna. Datorita importantei crescute a culturii de gogosar, s-au dezvoltat numeroase soiuri. Printre soiurile cele mai bune de gogosar romanesc se numara Traian si Cornel.

seminte ardei gogosar

Ardei gras
Ardeiul gras reprezinta o sursa veritabila de vitamina E. Acesta poate fi cultivat atat in camp liber, cat si in spatii acoperite. Poti alege dintr-o mare varietate de soiuri de ardei gras, in functie de preferinte. Ardeiul gras poate fi alb, galben, verde sau rosu, alungit, conic sau blocky.

seminte de ardei gras

Ardei iute
Ardeiul iute este de asemenea disponibil in diverse forme si culori, care difera in functie de soiul de ardei iute. Intensitatea iutelii difera de la un soi la altul. Desi cultura ardeiului iute este adeseori neglijata de catre marii legumicultori, aceasta aduce castiguri destul de bune. Totusi, ingrijirea ardeiului iute presupune destul de multa munca. Printre cele mai renumite soiuri de ardei iute se numara ardeiul iute bulgaresc Chorbadjiiski si ardeiul iute Cayenne. Pe langa utilizarea ardeiului iute pentru a da o aroma deosebita diverselor mancaruri, acesta are si numeroase beneficii pentru sanatate.

seminte ardei iute

Ardei kapia
Si ardeii kapia sunt disponibili in diverse soiuri. Acestia pot fi consumati proaspeti in salate, copti pe gratar, in tava sau la cuptor, fierti in mancaruri si utilizati in zacusca. Diferenta dintre ardeii grasi si ardeii kapia o reprezinta textura si gustul. In cazul ardeilor kapia, textura este mai tare, iar gustul este mai aromat si mai dulce.
Indiferent de tipul de ardei pe care doresti sa il cultivi, in magazinele online vei putea gasi o mare diversitate de soiuri, din fiecare categorie de ardei.

seminte ardei kapia