Razvan

Sexul in istorie. Lucruri incredibile despre stramosii nostri

sex_main

Sexul a fost întotdeauna un domeniu de interes pentru oameni. Oricat ar fi de greu de crezut, data fiind orientarea din ce in ce mai vizibila a societatii catre partea sexuala, traim intr-o epoca extrem de sigura si de calma din acest punct de vedere. Chiar daca ne putem da frau liber imaginatiei apeland la un sex shop, avem la indemana prezervative , informatii si foarte multe elemente care ne ajuta sa abordam acest subiect intr-un mod cat se poate de sigur si natural.

Nu a fost intotdeauna asa, insa. Iata cateva lucruri cu adevarat inedite despre stramosii nostri si viata lor sexuala.

Prostituatele erau prezente peste tot, chiar si pe front au in manastiri

In perioada cruciadelor, soldatii erau insotiti de peste 10 000 de prostituate care le asigurau starea de bine. Ceea ce este si mai socant este faptul ca in timpul domniei lui Carol cel mare rolul prostituatelor era jucat chiar si de catre calugarite, care isi mareau in felul acesta veniturile.

Cateva secole mai tarziu, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, soldatii germani dadeau note damelor de companie iar cele care primeau 3 note negative erau ucise.

Pedepse crunte de-a lungul istoriei pentru cei infideli

Oamenii infieli au fost intotdeauna subiectul unor pedepe crunte. Spre exemplu, in Grecia antica, pedeapsa publica pentru amantul unei femei casatorite era introducerea unei ridichi in anus. Tot aceeasi greseala era pedepsita prin epilare ( mult mai acceptabila din punct de vedere al suferintei fizice, insa foarte injositoare pe acea vreme).

Dat fiind faptul ca nu se stiau prea multe lucruri despre nastere, pana in secolul XVIII femeile care nasteau gemeni erau asociate cu femei usoare. Se credea ca barbatul nu poate sa fecndeze mai mult decat un vul in acelasi timp, iar mamicile de gemeni sufereau pedepse si dispret.

Secolul al X-lea din Anglia a insemnat alte pedepse dure pentru femeile infidele. Acestora li se taia nasul si urechile.