tiroliana

admin

Tiroliana, aluneci catre distractie

Daca te gandesti sa faci un sport extrem, ca tot vine imediat vara si vrei sa simti asta pe pielea ta, o tura cu tiroliana poate sa fie o distractie cu adevarat interesanta, care sa iti creasca nivelul de adrenalina la maxim, sa te faca sa simti ca zbori si sa iti lase amintiri excelente, pe care sa nu le uiti prea curand.

Ce este tiroliana?

Este un sport extrem de simplu, care presupune sa aluneci pe o sfoara, la o inaltime foarte mare. In cuvinte, nu pare cine stie ce, insa odata ce ai dat de gustul aventurii, vei dori sa incerci variante din ce in ce mai inalte si mai interesante.

Spre deosebire de alte sporturi extreme, tiroliana este 100% sigura. Niciodata nu se va rupe cablul pe care te dai iar sansele sa te sperii foarte tare sunt mici. Cu siguranta insa, te vei bucura de momente extraordinare si de super senzatii.

In Romania, exista cateva tiroliane, unele mai interesante decat altele. Daca esti o fire mai fricoasa, poti incerca tirolianele amenajate in jurul Bucurestiului, care desi sunt destul de mici, isi fac treaba perfect, in timp ce, daca esti mai curajos, poti incerca tiroliana de la Cheile Rasnoavei sau chiar pe cea de la Vidraru ( daca mai exista. La un moment dat exista si era foarte tare).

tiroliana

De ce ai incerca acest sport?

Motivele sunt cat se poate de simple:

  • Te distrezi. Cu siguranta vei trece prin momente deosebite, pe care nu le poti atinge stand in fata calculatorului;
  • Bifezi o noua activitate pe lista de 365 lucruri de facut intr-o viata;
  • Vezi locuri noi. Gasesti tiroliane in locuri montane, cu peisaje cu adevarat interesante;
  • Te bucuri de inaltime. Daca iti place inaltimea, este un mod perfect sa o atingi si sa te simti ca o pasare in zbor;
  • Esti in deplina siguranta. Spre deosebire de alte sporturi extreme, tiroliana iti ofera siguranta maxima.

Daca ai experimentat, spune-ne si noua unde si cum a fost! 😀 Ai mai jos o casuta cu comentarii facebook!