admin

Top cazinouri online din România care atrag bărbații

Cazinourile online au luat o foarte mare amploare în România în ultimii ani datorită numeroaselor beneficii pe care acestea le aduc jucătorilor. Fie că vorbim despre bonusurile pe care jucătorii de primesc atunci când se înscriu pe o platforma de cazino online sau de comoditatea de a juca de oriunde și oricând, majoritatea jucătorilor preferă cazinourile online.

Vladcazino

Vladcazino este un cazinou relativ nou și este 100% românesc. Vladcazino oferă o gamă largă de sloturi video, jocuri de masă, ruletă și cazino live. Oferta de bun venit este destul de consistentă și cuprinde un bonus de 150% în limita a 999 RON, 101 Freespins la slotul Shining Crown și 5 tokens la Texas Holdem HexaPro. De asemenea, Vladcazino pune la dispoziția jucătorilor o aplicație de mobil care momentan este disponibilă doar pe Android, dar în curând ne promit și o aplicație pentru iOS.

Betano

Locul 2 în acest top este ocupat de cazinoul online Betano. La cazinoul Betano poți juca sloturile preferate deoarece au o gamă foarte largă de jocuri, te poți relaxa cu un poker, poți juca la mesele live blackjack și ruletă sau poți opta pentru pariurile sportive. Bonusul de bun venit constă în 100% la prima depunere în limita a 500 RON. Interfața platformei este una modernă și rapidă și beneficiază și de aplicație pentru mobil. Unul din minusurile acestui cazino este faptul că se fac des lucrări de mentenanță tocmai în ideea de a se dezvolta cât mai mult și a fi pe placul jucătorilor.

Netbet

Netbet este o platforma de cazino online foarte cunoscută la nivel mondial și a intrat pe piața jocurilor de noroc din România în 2015. Un avantaj al acestui cazino este că folosesc două sisteme de RNG (random number generator) pentru a asigura un câștig random pentru toți jucătorii. Bonusul de bun venit constă în 50 rotiri gratuite la slotul Shining Crown + 3 bonusuri la primele trei depuneri. Primul bonus este de 100% până la 800 RON, al doilea de 100% până la 400 RON, iar al treilea de 100% până la 800 RON. Toate cele 3 bonusuri vin la pachet cu învârtiri gratuite la roata norocului.

Maxbet

Maxbet este unul dintre cele mai cunoscute cazinouri din România atât online cât și fizic. Maxbet casino oferă o gamă largă de sloturi video de la mai mulți operatori cum ar fi EGT și Novomatic, dar și o oferta excelenta pentru pariurile sportive în secțiunea Maxbet pariuri. Un mare avantaj al acestui cazino îl conferă bonusul de bun venit fara depozit de 50 RON care se acordă doar cu verificarea contului. De asemenea, noii jucători primesc un bonus la depunere de 200% până în limita a 1800 RON.