TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE PREFERATE DE BARBATI

Lumea pariurilor în România a evoluat foarte mult în ultimii ani. Odată cu evoluția tehnologiei, tot mai mulți bărbați preferă casele de pariuri online din motive lesne înțelese. Accesul este mult mai facil, ai în fața ta toate opțiunile de pariere pe toate sporturile și economisești și timp pentru că nu mai trebuie să te deplasezi. În România avem tot mai multe case de pariuri online. În topul celor mai bune case de pariuri preferate de bărbați se numără următoarele:

Superbet

În vârful topului caselor de pariuri online se situează Superbet. Aceasta este cea mai cunoscută dintre casele de pariuri online din România. Superbet a dat dovadă de profesionalism în ultimii ani, de aceea majoritatea pariorilor îi apreciază. Agenția Superbet oferă un bonus de bun venit consistent celor care se înscriu pe platforma lor. Poți obține un maxim de 500 lei bonus. La prima depunere ai 50% bonus în limita a 200 lei, la a 2a depunere la fel, iar la a 3a depunere ai un bonus de 100% până la 100 lei. Condițiile de acordare ale bonusului sunt înscrierea pe site, depunerea a minim 20 lei și accesarea bonusului. De asemenea, Superbet beneficiază și de o aplicație pentru mobil foarte bine pusă la punct.

Betano

Betano se luptă foarte bine în top cu Superbet deoarece are un bonus mai puțin întâlnit. Îți oferă 50 RON bonus fără nicio depunere la înregistrare. Primești de asemenea un bonus de 100% până la 500 RON și un bilet free play de până la 500 RON. Oferă o gamă largă de pariuri pe sporturile preferate de pariori atât pe pariuri pre meci cât și pe pariuri live și cote destul de bune. Și Betano beneficiază de o aplicație pentru mobil.

Unibet

Unibet se situează pe locul 3 în acest top. Aceștia dispun atât de pariuri online cât și de sloturi sau poker. Este una dintre cele mai vechi entități de pariuri existente pe piață. Unibet îți oferă 100% bonus până în 300 RON la prima depunere la pariuri. Printre motivele pentru care este atât de bine cotat se numără posibilitatea de a închide pariurile în orice moment prin opțiunea de cash out, oferta foarte bună pe pariurile asiatice și faptul că oferă streaming live pentru evenimentele sportive cele mai importante.

PublicWin

PublicWin ocupă locul 4. Poate cel mai bun bonus de pe piață este găsit aici. Aici ai la prima depunere un bonus de 200% până în 2000 RON. Totodată, la prima depunere, beneficiezi suplimentar și de un bonus cu rotiri gratuite la cazino în funcție de suma depusă. Depunerea se face fără comision ca la majoritatea caselor de pariuri care cer 2% comision. La PublicWin găsești inclusiv loterii naționale, poker, cazino și pariuri virtuale.

Fortuna

Casa de pariuri Fortuna înregistrează o creștere a notorietății în rândul pariorilor în ultima vreme. Aceștia îți oferă un bonus de 100% până în 500 RON la prima depunere. Beneficiezi și de o aplicație de mobil pentru a plasa pariurile și mai confortabil. Poți închide pariul în orice moment prin opțiunea de cash out și poți depune și retrage inclusiv cash din agențiile lor care se găsesc în aproape orice oraș din țară.