poliartrita reumatida

admin

Trateaza-ti natural Poliartrita reumatoida ( reumatismul)

Din ce in ce mai multi oameni sufera de aceasta boala, care nu este deloc placuta. Poliartrita reumatoida sau reumatismul, cum mai este numita in popor, este o boala inflamatorie cronica, ce apare in general in sezonul rece si afecteaza articulatiile mainilor si ale picioarelor. Varsta la care apare boala este foarte variata, intre 25 si 50 de ani iar cele care sufera mai mult sunt femeile.

De ce apare poliartrita reumatoida?

Inca nu se cunoastre cauza exacta a aparitiei, insa sunt numerosi factori care pot contribui la aparitia acestei boli. Pe langa numerosii factori externi, poate sa existe si o predispozitie genetica pentru asa ceva. Exista destul de multe detalii despre boala, insa nu exista cauze care o definesc 100%. Poti afla mai multe pe http://www.lectiadeortopedie.ro/poliartrita-reumatoida/

poliartrita reumatida

Care sunt simptomele bolii?

In general, in faze incipiente nu exista simptome vizibile ale reumatismului, insa exista si cazuri in care debutul bolii se face brusc, cu inflamatia articulatiilor si cu dureri. Simptomele vizibile sunt reprezentate de dureri si amorteli ale degetelor si ale incheieturilor si aparitia unei senzatii de oboseala, permanenta. Boala poate sa mareasca articulatiile si sa atace si din punct de vedere estetic.

Cum se trateaza poliartrita reumatoida?

Daca suferi de aceasta boala, poti sa o tratezi prin mai multe moduri, care au drept scop reducerea inflamatiilor si durerilor de la nivelul articulatiilor. In functie de cat de evoluata este boala, exista tratament medicamentos, fizioterapie, radioterapie sau tratament ortopedic.

Gimnastica medicala este deosebit de importanta pentru a duce la o involutie a bolii, deoarece reuseste sa intareasca articulatiile. De asemenea, se poate opta pentru un tratament naturist, cu medicamente obtinute din plante naturale, care reusesc sa fie eficiente in acest sens. Pe www.naturashop.ro se gasesc foarte multe solutii pentru tratarea acestei boli, fara sa fie nevoie de o interventie chirurgicala dureroasa si fara sa fie nevoie de eforturi financiare foarte mari.

Ce experienta aveti cu aceasta boala? Suferiti de ea? Va asteptam cu comentarii.