Razvan

TSM utilaje – servicii complete pentru utilajul tau

Daca esti in cautarea unei echipe de profesionisti dedicata intretinerii si repararii utilajelor industriale sau agricole, tsmutilaje.ro iti pune la dispozitie servicii complete si piese de cea mai buna calitate, care asigura buna functionare a echipamentului, in orice fel de conditii. De-a lungul timpului, cei de la TSM au dezvoltat o multime de servicii excelente:

  1. Asigura piese de schimb de cea mai buna calitate. Ai nevoie de piese de schimb utilaje? La Tsmutilaje gasesti o gama variata de piese de cea mai buna calitate, compatibile cu diverse marci si modele.
  2. Mecanica. Echipa de mecanici profesionisti de la TSM este pregatita sa ofere servicii de mecanica de inalta calitate, pentru a remedia orice problema intampinata de utilajul tau.
  3. Diagnoza computerizata. Cu ajutorul echipamentelor de diagnosticare avansate, specialistii Tsm efectueaza o diagnosticare precisa a problemelor cu care se confrunta utilajele, oferind rapid si solutii eficiente.
  4. Reparatii cutii de viteze si axe. Indiferent de tipul de defectiune intampinata de cutia de viteze sau de axele utilajului, exista solutii pentru reparatii rapide si durabile.
  5. Reparatii motoare. Motorul este inima oricarui utilaj iar atunci cand se defecteaza genereaza o multime de probleme si foarte multe cheltuieli considerabile. La Tsm poti beneficia de reparatii complexe pentru a te bucura de performanta optima a utilajului pe care il folosesti zi de zi.
  6. Reparatii sisteme hidraulice.
  7. Reparatii sisteme electrice. Problemele electrice pot fi unele dintre cele mai frustrante probleme aparute la un utilaj. In general, sunt destul de greu de identificat si de reparat, insa Tsm poate face asta cu usurinta.

Despre TSM Utilaje

Este un proiect dedicat exclusiv utilajelor, care poate livra rapid si la cel mai bun pret piese pentru utilaje agricole si de constructii si in acelasi timp, ofera servicii complete pentru acestea. . Echipa de tehnicieni cu peste 20 de ani de experienta in domeniu este pregatita sa ofere solutii rapide si eficiente pentru orice problema pe care o ai.

Dispune de tehnicieni specializati si ateliere mobile dotate cu cele mai moderne echipamente, fiind gata sa se deplaseze in orice locatie din tara, indiferent de marimea sau complexitatea interventiei necesare.