Tu ce martisor cumperi de 1 martie?


1 martieVine, vine primavara si parca deja simtim surasul calduros al soarelui si veselia de nestapanit a celor mici. Evident, pentru buzunarele barbatilor, inceputul primaverii nu este chiar cea mai prolifica perioada, insa, in spiritul traditiei, cu siguranta fiecare isi va incanta iubita, mama, sotia sau prietenele cu cate un martisor.

Fiecare colt de strada a inceput sa fie plin cu fel de fel de tarabe, care imbie trecatorii cu mii de culori si cu modele de martisoare care mai de care mai interesante. Cu toate astea, martisoarele de la tarabe sunt toate aproape la fel, rar putand sa observi modele noi care sa razbata un nou sezon.

Cu toate astea, spre bucuria iubitorilor de frumos, in data de 25 februarie, conform recommand.ro, Galeria Dalles va gazdui un targ de martisor facut special pentru a sarbatori prima zi oficiala de primavara dupa o iarna care a fost cel putin ciudata.

Festivalul Primaverii, caci asa se va numi galeria, promite sa uimeasca prin martisoare si prin atmosfera. Acesta va aduce martisoare cu adevarata istorie in spate si construite cu drag si spor din tei, cires sau prun, 100% manual. De asemenea, vei putea gasi si martisoare din portelan sau din ceramica de Cucuteni, o ceramica foarte atractiva.

Atractiile de la Festivalul Primaverii nu se vor opri la martisoare si vor continua cu diverse accesorii pentru domnisoare, care mai de care mai interesante.

Sfaturile noastre pentru martisor:

  • Achizitioneaza un martisor simplu, dar diferit;
  • Pune in fiecare martisor un gand si incearca sa nu oferi tuturor femeilor din viata ta acelasi model;
  • Daca ai inspiratie si talent, construieste un martisor! Daca nu, galeria de mai sus te asteapta cu variante inedite pe care le poti cumpara;
  • Bucura-te de primavara ! ­čÖé