3 tipuri de caramida aparenta, ideale pentru casa ta

Daca vrei sa iti amenajezi casa intr-un mod atractiv si modern, caramida aparenta poate sa fie cea mai buna solutie. Foarte versatila din punct de vedere estetic, cu o ingrijire facila si potrivita atat pentru interior, cat si pentru exterior, aceasta se potriveste in aproape toate stilurile de amenajari.

Popularitatea caramizii aparent a reusit sa contureze destul de multe inovatii si tehnologii moderne, dovada clara fiind panourile de caramida aparenta de la Techstone. Aceste panouri reprezinta un pas urias pe piata constructiilor, deoarece reusesc sa imbine toate calitatile pe care le poate cauta un beneficiar:

  • Arata excelent;
  • Sunt foarte atractive din punct de vedere al costurilor;
  • Pot oferi o izolatie termica foarte eficienta. Daca se opteaza pentru panouri de exterior, acestea pot fi realizate pe polistiren extrudat de inalta densitate, care asigura un transfer termic aproape zero;
  • Sunt foarte usor de montat, eliminand o multime de pasi esentiali la o constructie realizata in mod uzual.

Fara doar si poate, caramida aparenta de la Techstone te poate cuceri. Pentru ca diversitatea de modele este foarte mare, te pot cuceri si oportunitatile de design pe care ti le ofera. Iata 5 modele excelente pe care le poti folosi la interior sau la exterior:

  1. Panourile termoizolante Techstone Coral. Sunt panouri simple din punct de vedere al designului, ideale pentru exterior. Nuanta de gri le face usor de exploatat, fara a avea nevoie de ingrijire sau de curatare in timp.
  2. Panourile decorative Techstone Bridge. Pot fi folosite atat la interior, cat si la exterior. Sunt realizate din mai multe nuante de rosu, gri, negru sau maro, ceea ce le face ideale pentru amenajari foarte colorate si interesante. Pot fi regasite pe casele in stil britanic sau in livingurile moderne. Este o varianta de caramida aparenta care da frau liber imaginatiei.
  3. Caramida aparenta Techstone Simone.Este unul dintre cele mai apreciate modele, fiind o caramida aparenta alba si cat se poate de eleganta. Poate fi foarte potrivita in stilul scandinav, oferind confortul vizual specific acestui stil sau poate sa imbrace peretii unui stil modern.

Daca nu iti place niciuna dintre aceste variante, cei de la Techstone ofera sute de alte variante de culori, care mai de care mai interesante. Cel mai greu va fi sa iei decizia asupra culorii si modelului. Ulterior, montajul va fi floare la ureche.