5 Alimente care te Fac Fericit

Fericirea vine din locuri din care nici nu te astepti. Poate veni dintr-un rasarit de soare, dintr-un val de mare sau dintr-un zambet de copil. Ceea ce nu stiai este faptul ca fericirea poate veni si din alimentele pe care le mancam. Iata 5 alimente care, o data consumate, te fac fericit:

1) Ciocolata neagra – Acest aliment imbunatateste circulatia sangelui in creier si iti da energie, dand de asemenea o senzatie de fericire.

2)Mierea – Unul dintre cele mai consumate alimente din lume, mierea lupta impotriva depresiei si reduce inflamatiile din creier. Aceasta poate inlocui fara probleme zaharul procesat. Este chiar indicata inlocuirea lui cu miere, deoarece nu are impact asupra nivelului de zahar din sange.

3) Rosiile – Un aliment comun in toata lumea, rosiile contin antioxidanti care lupta impotriva inflamatiilor din creier si il protejeaza.

4) Ouale – Unul dintre alimentele cu cei mai multi nutrienti utili corpului, ouale contin vitamina B si Omega 3, nutrienti direct responsabili cu starea de bine si fericirea.

5) Nuca de cocos – Al 5-lea super aliment care lupta impotriva depresiilor este nuca de cocos. La fel ca si primele 4 alimente, aceasta lupta impotriva depresiilor si iti da o energie foarte mare, putand inlocui fara probleme cafeaua de dimineata.