Aiosif

5 alimente interzise daca va doriti sa slabiti

Pentru a pierde in greutate cat mai eficient, trebuie sa adoptati cele mai bune gesturi. Pe langa miscare, exista unele obiceiuri alimentare de revazut dar si ritmul vietii de zi cu zi. Exista de asemenea o lista cu unele alimente care trebuie evitate cu orice pret daca sunteti la dieta.

silueta

Aceste produse alimentare pot sa distruga toate eforturile depuse deoarece incurajeaza corpul sa stocheze si distrug echilibrul zaharului in sange. In plus, dieteticienii recomanda sa se consume alimente de tot felul in cantitati mici. Aceste alimente nu va vor ajuta insa sa atingeti acest obiectiv.

alcool

Alcoolul. Daca vrei sa consumi la mese un pahar cu vin nu e bine. Trebuie sa te gandesti sa reduci consumul de alcool. Bauturile alcoolice pun frana pierderii in greutate si pot favoriza si aparitia celulitei.

conserva

Alimentele in conserva sau la borcan. In perioada regimului nu ar trebui sa se consume alimente care au o data de expirare foarte indepartata. In plus, pentru a se prelungi « durata de viata » a poduselor, se mai adauga in ele sare, zahar si coservanti. La regim trebuie sa se consume cat mai multe alimente proaspete. Un gest simplu dar care te va ajuta sa iti atingi obiectivele mult mai usor.

Alimentele care contin edulcoranti. Edulcorantii sunt extrem de periculosi pentru santate- pe langa faptul ca se suspecteaza ca pot cauza unele tipuri de cancer, au un efect nefast asupra creierului. In plus, pot au un gust dulce care provoaca doar confuzie in corp. Corpul se asteapta ca zaharul sa se metabolizeze in energie, dar nu percepe nutrientul in chestiune. Si pentru a contracara lipsa vrea sa manance alimente cat mai dulci. Daca esti la regim vei incerva sa te abtii si vei ajunge sa simti o mare senzatie de oboseala si vei lua in kilograme in loc sa pierzi din ele.

Consuma alimentele care contin zahar adevarat sau stevie de 2 ori pe saptamana. Suficient pentru a nu simti lipsa dulciurilor.

ulei

Uleiul de palmier. Un ulei care contine grasimi trans care sunt dificil de digerat si care se depun exact acolo unde nu trebuie. In plus, are efecte nefaste si asupra tenului

Carnea transformata. Este plina de materii grase cu un efect dezastruos asupra sanatatii si siluetei. Deci trebuie sa lasi deoparte carnatii, carnea marinata si uscata sau cea in conserva atunci cand esti la regim.

Ai nevoie de feluri de mancare simple, gatite cu ingrediente fresh si sanatoase.