5 mituri despre epilarea definitiva!

epilare BucurestiEpilarea definitiva cu laser a devenit rapid una dintre cele mai populare tratamente de indepartare a parului din intreaga lume. Intr-o lume in care oamenii cauta constat modalitati de a avea cat mai mult timp liber, tot mai multe femei si barbati incearca tratamentul de epilare definitiva cu laser pentru a evita epilarea cu ceara, cu lama de ras si cremele depilatoare. De fapt, Societatea Americana de Chirurgie Plastica si Estetica a clasat epilarea cu laser pe locul al treilea in randul primelor 5 proceduri non-chirurgicale efectuate in ultimii ani. Avand in vedere faptul ca atat de multi oameni aleg aceasta metoda pentru a elimina parul nedorit, este timpul sa aflam ce este adevarat si ce nu este adevarat in legatura cu epilarea definitiva cu laser, pentru a sti daca merita sau nu sa te supui si tu acestui tratament.

Iata 5 mituri despre epilarea definitiva cu laser:

1. Este foarte dureroasa.

De fapt, epilarea cu laser nu este dureroasa; cei mai multi pacienti descriu senzatia ca o usoara furnicatura sau ca o intepatura. Cei mai multi care au experimentat majoritatea metodelor de epilare (ceara, electroliza, etc.) spun ca epilarea definitiva cu laser este cel mai putin dureroasa.

2. Daca ai piele inchisa la culoare, aceasta metoda de indepartare a parului nu este potrivita pentru tine.

Cu recentele progrese in stiinta de eliminare a parului cu laser, echipamentul a fost dezvoltat, putand in ziua de azi sa fie eficient chiar si in cazul persoanelor de culoare.

3. Va dura ani de zile pentru a scapa de parul nedorit de pe corp.

In realitate, este nevoie de doar 5-6 sedinte pentru a scapa de 90-95% din parul nedorit. De obicei, pacientii sunt sfatuiti sa repete sedintele la fiecare 4 saptamani. Deci, teoretic, ai putea termina tot tratamentul in circa 24 de saptamani.

4. Este extrem de costisitoare.

Desi o sedinta de epilare definitiva Bucuresti costa mai mult decat o sedinta de epilare cu ceara, in final vei realiza ca acest tratament este mult mai profitabil decat orice alta metoda traditionala de eliminare a parului, deoarece nu este nevoie decat de 5-6 sedinte de epilare cu laser. In schimb, sedintele de epilare cu ceara se vor repeta la nesfarsit.

5. Nu este sigura.

Laserul este atras doar de pigmentul de par. Asadar, acesta va distruge doar foliculul de par, lasand pielea nevatamata.

In aceasta perioada, Goskin iti prezinta o oferta de nerefuzat: Un voucher de 100 de lei pe care il poti folosi la orice serviciu . Vezi detalii!