cursuri japoneza

Alexandra

365

5 motive pentru care este o idee buna sa inveti limba japoneza

cursuri japoneza

cursuri japoneza

Ai vrut dintotdeauna sa mergi la cursuri japoneza, dar nu esti sigur ca vei beneficia, intr-adevar, de pe urma acestei limbi? Ei bine, noi suntem aici sa-ti confirmam ca limba japoneza este foarte utila. Daca nu vrei sa o inveti din pura placere si pasiune fata de limbile asiatice, poti sa o faci din motive practice.

  1. Limba japoneza iti deschide calea catre Japonia

Daca esti pasionat de limba japoneza, probabil vrei sa vizitezi Japonia sau poate sa colaborezi cu o companie de acolo. Tinand cont de faptul ca Japonia se afla pe locul doi in lume privind economia, nici nu este de mirare ca atat de multa lume lucreaza sau tinde sa lucreze pentru companii japoneze! Daca ai auzit despre companii precum Toshiba, Canon, Toyota sau Mitsubishi, stii despre ce vorbim!

Asadar, persoanele care cunosc limba japoneza pot accesa piata din Japonia mult mai usor. Pana la urma, cei care pot comunica cu un potential client sau colaborator in limba lor materna au mult mai multe avantaje.

  • Afli mai multe despre cultura si eticheta

Studierea unei limbi nu tine cont doar de vocabular, gramatica si reguli. Toate cursurile de japoneza au module care se axeaza pe cultura limbii japoneze, care este destul de bogata.

Acest lucru iti ofera posibilitatea de a afla mai multe detalii nu doar despre traditiile din Japonia, ci si despre felul de a fi al japonezilor, despre etica muncii, precum si despre eticheta la nivel de business.

In acest fel, vei depista elementele cheie care ar putea duce la incheierea unei colaborari, de exemplu.

  • Limba japoneza deschide usa catre alte culturi asiatice

Daca esti pasionat de culturile asiatice, dar nu esti sigur ce limba sa alegi, te poti concentra pe limba japoneza. Desi culturile tarilor asiatice difera din mai multe perspective, Japonia este un punct de inceput excelent pentru cei care vor sa se specializeze in domeniu, pentru ca oricum are anumite elemente religioase si culturale asemanatoare cu cele ale altor tari din Asia.

  • Limba japoneza este un atuu pentru CV

Daca vrei sa te angajezi intr-o companie internationala, limba japoneza iti poate garanta locul de munca.

Foarte multa lume alege sa studieze limbi europene precum germana sau franceza. Pentru ca limbile asiatice au un alt tip de scriere, putini accepta provocarea de a se inscrie la cursuri de japoneza, de exemplu. Din acest motiv, desi companiile sunt in continua cautare de persoane vorbitoare de limbi asiatice, exista putini vorbitori de japoneza in Romania.

  • Exercitiu de stimulare cognitiva

Iata un motiv cat se poate de practic – invatarea limbii japoneze este un exercitiu care pune creierul in miscare, ne atreneaza memoria si ne sporeste abilitatile analitice! Persoanele care au invatat o limba asiatica pentru prima data au constatat ca procesul este mult mai interesant si mai interactiv decat cel de a invata o limba europeana care se aseamana cu limba romana.

Pana la urma, exercitiile de stimulare cognitiva sunt foarte importante pe termen lung, pentru ca pot diminua riscul de a dezvolta anumite boli neurologice precum Alzeheimerul.

Te-am convins sa te inscrii la cursuri japoneza? Contacteaza echipa Bsmart si incepe calatoria asiatica!