batoane proteice pentru slabit

Alexandra

365

Nu este de ajuns doar sa consumi batoane proteice pentru slabit!

batoane proteice pentru slabit

batoane proteice pentru slabit

Orice lucru bun in viata vine doar dupa ce indeplinesti toate cerintele relevante. De regula, este vorba despre o suita de lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a obtine ce iti doresti. De exemplu, daca doresti sa-ti cresti masa musculara, nu este nicidecum de ajuns doar sa mergi la sala.

Astfel, daca vrei sa slabesti, nu este de ajuns sa incluzi in dieta ta batoane proteice pentru slabit, oricat de sanatoase ar fi acestea. In schimb, trebuie sa faci schimbari relativ radicale la nivelul intregului tau stil de viata. Iata ce ar putea implica acestea!

Trebuie sa faci indeajuns de multa miscare

Miscarea este sinonim cu sanatatea, iar in cazul acesteia nici nu trebuie sa iti faci griji daca are prea mult gluten sau nu. Totodata, ai parte si de vesti bune atunci cand vine vorba de miscare pentru a slabi!

Mai exact, nu trebuie sa exagerezi sau sa mergi la sala de cinci ori pe saptamana. In schimb, este de ajuns sa mergi la pas putin alert cate jumatate de ora in fiecare zi. Da, este adevarat – pe langa batoane proteice pentru slabit, ai nevoie de o simpla plimbare de 30 de minute pentru a contribui pierderii in greutate intr-un mod sanatos.

Desigur, este si mai sanatos daca deprinzi obiceiuri precum alergatul sau mersul pe bicicleta sau pe role. Aceste activitati te fac sa depui mai mult efort fara a-ti suprasolicita corpul.

Trebuie sa ai un somn calitativ

Este important sa dormi, dar este si mai important sa dormi bine si cel putin 7-8 ore pe noapte. Acest lucru este decisiv, indiferent de dieta pe care o urmezi sau de ce batoane proteice pentru slabit consumi. In niciun caz nu trebuie sa asculti de dietele care iti recomanda alterarea unui program sanatos de somn.

Este recomandat sa te pregatesti de somn in jurul orei 22. Nu te ingrijora ca vei pierde timp dedicat activitatilor preferate. Ora 22 ca si ora de culcare implica setarea alarmei la ora 6. Pana sa incepi sa te pregatesti pentru job, ai aproximativ 1-2 ore pe care poti sa le dedici hobby-urilor tale.

Trebuie sa stii cum sa gestionezi aportul caloric zilnic

Sa consumi batoane proteice pentru slabit poate fi de ajuns pentru a-ti indeplini scopurile, dar nicidecum atunci cand consumi prea multe batoane pentru slabit intr-o zi.

Mai exact, aceste produse care promvoeaza slabitul nu pot fi consumate pur si simplu, bazandu-te doar pe speranta. Trebuie sa calculezi aportul zilnic de calorii si sa te incadrezi in anumite limite. De exemplu, dieta VLCD NUPO, recunoscuta la nivel international, propune inceperea unui plan alimentar cu o limita de 800 de calorii zilnic, aceasta favorizand arderea depunerilor de grasime in mod natural.

Daca alaturi acestei diete batoane proteice pentru slabit eficiente, din gama NUPO, cu un continut redus de calorii, dar cu proteine care sa-ti ofere energie de-a lungul zilei, vei obtine rezultatele dorite intr-un ritm bun.

Intra chiar acum pe NUPO.ro si afla mai multe despre dieta care schimba viata celebritatilor – atat din Romania, cat si din Europa!