5 motive sa iti creezi mobila la comanda pentru toata casa

Casa este locul unde ne incarcam bateriile la final de zi și unde ne reunim cu cei dragi, așa ca amenajarea ei joacă un rol important. Mobila la comanda îți permite sa obții exact rezultatele dorite – fără timp pierdut și surprize neplăcute. 

De multe ori mobilierul văzut în magazinele de profil nu corespunde cu nevoile și preferințele tale. De ce sa faci compromisuri în aceasta situatie, cand iti poți realiza exact mobila la care visezi?

Iti prezentăm în continuare 5 motive pentru care ar trebui sa alegi mobila la comanda fie ca amenajezi întreaga casa ori doar vrei sa schimbi anumite piese. 

Motivul 1: Mobila la comanda te ajuta sa optimizezi spatiul 

Indiferent ca faci mobila la comanda pentru bucătărie, living ori dormitor, o poți personaliza după spațiul de care dispui. Astfel vei optimiza fiecare centimetru și vei obține piese de mobilier care sa se plieze pe stilul tău de viață. Măsurătorile trebuie efectuate dinainte cu atenție și este indicat sa ceri și sfatul specialistilor dacă ai dubii în anumite privințe.

Motivul 2: Mobilierul la comanda îți permite sa alegi designul dorit

Poți planifica fiecare detaliu (forma, material și culoare) din bucătărie, hol, sufragerie ori dormitor atunci cand iti creezi mobila la comanda. Astfel vei obține piese unice, cu un aspect care iti reprezinta personalitatea. în plus, în acest mod te asiguri ca nu vei mai vedea și în alte case mobilierul pe care îl ai în locuința ta. 

Motivul 3: Piesele realizate pe comanda sunt de calitate superioara


Indiferent ca faci mobila la comanda pentru bucatarie ori living, îți poți alege materialele din care sa fie fabricate părțile componente. Spre exemplu, MDF-ul este mai calitativ decat PAL-ul, însă și mai scump. Ca sa obții un preț bun, dar și piese cu rezistență în timp, poti combina cele doua tipuri de materiale după indicațiile specialiștilor în domeniu.

Motivul 4: Mobila la comanda se potrivește perfect cu restul pieselor din încăpere


Fie ca dorești sa completezi mobilierul dintr-o incapere, fie sa schimbi o anumita piesa, cu siguranta ai observat cat de dificil este sa gasesti un obiect care sa se asorteze cu restul încăperii. Atunci cand gasesti nuanta ideala, dimensiunile se impotrivesc și invers. în loc sa pierzi timpul, alege sa iti creezi mobila la comanda de care ai nevoie. La MAM Bricolaj ai la dispoziție un total de peste 10.000 produse în stoc și alte 8.000 de produse disponibile pe comanda, așa ca este imposibil sa nu găsești exact ceea ce ai nevoie.

Motivul 5: Mobila la comanda te ajuta sa economisesti bani

Realizarea mobilei la comanda nu te va forța sa scoti mai mulți bani din buzunar. în multe cazuri, aceasta decizie te va ajuta chiar sa faci economii. De multe ori piesele expuse în showroom pot fi mai scumpe, dar este posibil sa obtii unele similare și cu costuri mai mici. Nu uita ca un rol important în stabilirea prețului îl joacă tipul materialelor folosite, calitatea acestora, accesoriile suplimentare și brand-ul.

Amenajeaza-ti casa pe gustul tău cu ajutorul mobilei la comanda! Proiectele tale vor prinde viata atat de simplu – finisaje de calitate, design unic și adaptare 100%.