Razvan

Accesorii perfecte pentru nunta ta!

Atunci cand organizam o nunta trebuie sa fim atenti si la cele mai mici detalii. In momentul in care alegem un restaurant in care vom sarbatori cea mai importanta zi din viata noastra, trebuie sa ne gandim si la accesoriile pe care le utilizam sa aducem un plus de eleganta si frumusete localului.

Crisia shop va pune la dispozitie accesoriile perfecte pentru ca locul in care va celebrati iubirea sa arate splendid. Marturiile de nunta, sunt cele care fac prima impresie atunci cand invitatii se aseaza la masa si vrei ca ei sa-si aminteasca de evenimentul tau cu placere.

Paharele pentru miri si nasi sunt iarasi un alt detaliu care nu trebuie sa-ti scape. Avem la dispozitie pahare cat mai diversificate si cat mai frumos decorate: pahare cu fundita pentru mireasa si nasa, pahare cu papion pentru mire si nas, pahare pictate si pahare cu puf.

Pahare_miri_4jpg_c

In cel mai emotionant moment din intreaga nunta pernutele pentru verighiete sunt de nelispit. In momentul in care va uniti destinele verighetele  pot fi asezate pe niste pernute elegante iar momentul va fi unul magic.

Cosuletele in care putem sa punem flori sau fundite completeaza gama noastra de accesorii pentru nunta. Avem la dispozitie diferite modele care va incanta cu siguranta pe fiecare dintre voi.

Calitatea este una garantata. Accesoriile sunt dintre cele mai bune. Bineinteles nu trebuie sa uitam de pret. Va asiguram ca o sa fie accesibil pentru toti. Avem marturii pentru nunta care au preturi incepand cu 1 leu, pahare pentru miri si nasi incepand cu 59 de lei, pernute pentru verighete incepand cu 35 de lei si cosulete incepand cu 40 de lei.

Pentru ca vrem sa va ajutam sa aveti cel mai frumos eveniment, oferim consultanta gratuita pentru a face cea mai buna si avantajoasa alegere!