promovare 2014

admin

Cum iti promovezi blogul in 2014?

Promovare 2014Din ce in ce mai multi oameni detin un blog. Fie ca scriu pentru a castiga bani sau din pura placere, cu siguranta isi doresc cat mai multi vizitatori pentru acest blog si evident, vor sa il promoveze pentru a gasi potentiali cititori. Mediul online este un mediu deosebit de complex iar solutiile de promovare sunt pe cat de multe, pe atat de greu de gasit.

Evident, cea mai buna solutie este sa ajungi pe primele locuri in Google pentru cuvintele cheie pentru care vrei sa fii cautat. Cum faci asta insa?

Raspunsul e simplu: obtii linkuri din alte site-uri catre site-ul tau si devii cat mai popular pe retelele de socializare. In felul acesta, Google observa ca existi si iti acorda importanta de care ai nevoie.

Cum si de unde obtii linkurile?

Linkurile se pot obtine prin varii metode, unele extrem de bune, altele mai putin bune:

  • Comentarii pe alte bloguri, cu link catre site-ul tau. Este o metoda care functiona odata, dar care nu mai are nicio valoare, asadar este inutila;
  • Cumparare de advertoriale. Este cea mai buna metoda, deoarece sunt linkuri valoroase si pot veni de pe site-uri extrem de valoroase. Aceasta metoda poate sa coste destul de mult, asadar, daca vrei sa obtii linkuri in acest mod, trebuie sa te pregatesti cu un buget serios;
  • Inscrierea in directoare web. Este o solutie buna, cu conditia ca directorul web sa fie unul de foarte buna calitate ( sa aiba Page Rank mare, sa aiba vechime si sa aiba autoritate in mediul online). Poti sa iei toate directoarele la puricat si sa inscrii in cele mai bune pe care le gasesti, lucru care iti poate lua o eternitate, in conditiile in care sunt mii de directoare, doar in Romania, sau poti sa apelezi la PROMOdesk directoare web, care iti inscrie site-ul in cele mai importante directoare la un pret scazut;

Cel mai bine este sa obtii linkuri cat mai variate. In general, daca obtii linkuri cu aceeasi metoda, poate sa fie batator la ochi.

Cum obtii apreciere pe retele de socializare?

In primul rand, trebuie sa iti faci o pagina pe care sa opopulezi.Si aici ai mai multe optiuni:

  • Pui continut de cea mai buna calitate si astepti ca pagina ta sa creasca natural, rugandu-ti la inceput doar prietenii si cunostiintele sa dea like;
  • Cumperi like-uri. Exista firme care vand like-uri facebook Romania si reusesc sa iti aduca apreciere pentru pagina ta. Dupa ce ai atentia unui numar de oameni,  totul depinde de tine daca poti sau nu sa ii pastrezi.

Evident, orice promovare inseamna o investitie, insa daca stii sa investesti cu cap, sansele de a obtine rezultate sunt foarte mari.