Costum la comanda

admin

Alegerea costumului, unul dintre asii din maneca barbatului

Costumul este, a fost si cel mai probabil va ramane cel mai elegant element e imbracaminte masculina. Daca in cazul femeilor, evenimentele necesita rochii vaporoase, alese cu cea mai mare grija, in cazul barbatilor, un costum isi poate face treaba fara prea mari probleme, ba chiar este extrem de indicat.

Costum la comanda

Din pacate, alegerea sa nu este intocmai simpla. Fie ca esti in cautarea unui croitor sau a unui costum gata facut, este destul de greu sa gasesti ceea ce iti doresti si ceea ce ai nevoie. Cel mai bine este sa iti faci un costum la comanda, deoarece in felul acesta vei avea garantia ca ai un costum perfect entru tine. Cum gasesti insa, cea mai buna croitorie barbati ? Cu siguranta, un costum nu este tocmai usor de facut, mai ales daca vrei un costum de calitate, asadar, nu orice croitor poate sa faca costume  business la comanda , sau costume pentru evenimente, la comanda, care sa acopere toate necesitatile pe care le ai.

Asadar, este bine sa il gasesti pe cel mai bun. Inainte de a face asta, trebuie sa respecti cateva criterii extrem de importante:

Documenteaza-te. Nu merge la croitor neinformat. Incearca sa cunosti aspectele modei masculine si rezerva-ti cateva ore pentru a citi despre modul in care trebuie sa fie purtat costumul. Odata ce ai inceput sa citesti, vei gasi totul cu adevarat fascinant. Vei afla care este cea mai buna croiala, cum trebuie sa combini culorile si cum trebuie sa functioneze butonierele sau manecile. Daca ai astfel de cunostinte, vei stii ce sa ceri iar costumul va deveni un adevarat reprezentant al imaginii tale.

Gaseste un croitor care sa faca costumul de la 0. Vei gasi o multime de croitori care nu fac altceva decat sa modifice costume. Evident, rezultatul nu este cel perfect. Chiar daca vei plati un pret mai mare, este bine sa gasesti un croitor care sa iti poata face costumul de la 0.

Afla parerile clientilor. Daca ai gasit croitorul care iti face cel mai mult cu ochiul, este timpul sa treci la partea de research. Afla intreaga istorie a sa si incearca sa gasesti cat mai multe pareri ale clientilor. Niste clienti multumiti inseamna un croitor de buna calitate, in timp ce niste clienti nemultumiti pot ridica semne de intrebare.

Realizarea costumului trebuie sa fie unul dintre cele mai importante lucruri pentru un barbat. Pana la urma, este un singur element care trebuie sa fie perfect, asadar, i se poate acorda toata atentia posibila.