Alexandra

Alin Manea un specialist in optimizare SEO

Alin Manea un specialist in optimizare SEO

Foarte multe site-uri dar in mare parte magazine online, au inceput investitia in campaniile de link building si optimizarea On Page a site-urilor anul acesta deoarece CPC de la cele mai mari companii ce ofera publicitate platita este in crestere, iar traficul organic este una din cele mai bune alternative. Traficul organic ofera site-urilor o rata mult mai buna de conversie in comparatie cu traficul venit din campaniile de publictate platita iar foarte multi au inceput sa se axeze pe acest trafic. Chiar daca traficul organic este putin mai greu de obtinut acesta este un trafic de calitate care ofera site-urilor rate foarte bune de conversie. Alin Manea ofera servicii SEO de foarte mult timp si se ocupa de consultanta si implementarea acestor servicii seo. Atunci cand este vorba de SEO On Page treaba nu este foarte usoara, depinde de la proiect la proiect, dar expertul nostru se ocupa de toata strategia, de la On Page la Off Page.

Care sunt avantajele unei campanii de link building?

Campania de link building reprezinta strategia de strangere a backlink-urilor de caltiate catre site-ul dumneavoastra. Aceasta strategie trebuie foarte bine implementata pentru a da un randament cat mai bun, iar Alin Manea – expert seo, ofera cele mai bune servicii la cele mai avantajoase preturi. Toti clientii lui sunt extrem de multumiti, iar acestia nu sunt putini. Acesta face o analiza cat mai detaliata a site-ului dumneavoastra iar dupa aceasta analiza se ghideaza pentru strategiile ce vor fi implemtentate.

Optimizare On Page a site-ului

Aceasta parte a procesului SEO este cea mai importanta pentru ca trebuie cat mai bine analizat site-ului si adaugate imagini si texte pe paginile unde nu exista, trebuie verificate meta tag-urile si meta descrierile adaugate in pagini, plus multe alte procese de care foarte multi experti SEO nu tin cont. Imaginile sunt si ele un punct forte in procesul de optimizare On Page deoarece, acestea trebuie sa fie relevante, sa aiba anumite dimensiune, sa contina titluri si alt-uri specifice acelei pagini pe care sunt inserate. Asa ca daca aveti nevoie de un expert in acest domeniu de optimizare SEO puteti oricand sa apelati la Alin Manea – freelancer SEO.