amenajari exterioare

admin

Amenajarea casei tale, o decizie pentru o viata

Intotdeauna ti-ai dorit o casa pe pamant iar dorinta ti s-a indeplinit, ai reusit sa iti construiesti casuta mult visata. Daca structura si compartimentarea sunt alese deja, ramane de vazut cum o vei amenaja. Atat amenajarea interioara cat si amenajarea exterioara, poate sa reprezinte probleme destul de mari, mai ales daca nu ai o idee precisa asupra modului in care vrei sa arate fatada, gradina si camerele iar parerile membrilor familiei sunt cat se poate de impartite.

spring_home-for-sale_main1

Pentru a nu da gres, trebuie sa acorzi atentie catorva detalii, extrem de importante si sa retii ca simplitatea este intotdeauna raspunsul corect atunci cand vine vorba despre amenajari.

Gardul. Este primul element care intra in contact cu privirea celor din afara casei, asadar trebuie sa aiba o estetica deosebita. Ai la dispozitie o varietate extrem de mare de garduri, din materiale precum piatra, caramida, lemn sau pur si simplu beton. Incearca sa construiesti gardul in concordanta cu fatada casei, dar in contrast cu modul in care este amenajata curtea. In felul acesta vei crea o senzatie deosebit de placuta.

Curtea. Momentele de relaxare ti le vei petrece in propria curte, asadar, este locul caruia trebuie sa ii acorzi atentie maxima. Incearca sa mergi pe ideea de verde si sa alegi flori, iarba si copaci in detrimentul diverselor placi de gresie si beton.

Fatada. Fatada casei este si ea extrem de importanta. Modele de fatade sunt extrem de multe, asadar ai de unde alege. Inainte de a opta pentru o fatada, analizeaza mai multe poze fatade pe care le gasesti in mediul online si consulta-te cu toata familia. Decizia trebuie sa fie luata de toti membri familiei care va locui in casa.

Interiorul. Daca exteriorul este relativ simplu, interiorul va fi extrem de dificil, deoarece contine foarte multe detalii. Daca nu vrei sa dai gres cu amenajarea acestei parti a casei, poti apela la un designer de interior, care sa te ajute cu sfaturi si cu idei. Acesta are o experienta bogata in tot ceea ce inseamna amenajari si iti poate oferi idei foarte interesante, la care nici nu te-ai gandit.

Evident, cel mai indicat este sa apelezi la un designer si pentru elementele din exterior, deoarece in felul acesta iti poti asigura o casa cu adevarat deosebita. Pana la urma, casa o construiesti o data in viata, motiv pentru care trebuie sa acorzi atentie fiecarui detaliu, indiferent cat de mic este.