admin

Antiethanol 07 – Leac impotriva Mahmurelii

Fiecare om are intr-un moment sau altul al vietii o seara in care experimenteaza alcoolul in cantitati nu tocmai mici.  Daca prima parte a actiunii este extrem de placuta, ceea ce urmeaza a 2-a zi il poate face pe orice bautor profesionist sa jure cu mana pe inima ca nu va mai bea niciodata.

Mahmureala este pretul platit pentru exagerarea cu alcoolul si inca de la mahmurealainventarea bauturilor ametitoare, oamenii au cautat solutii antimahmureala.

De la castraveti murati, pana la varza, lamaie sau mancare consistenta, s-au gasit foarte multe solutii care te ajuta impotriva senzatiilor tari de a doua zi.

Cu toate astea, cea mai tare inventie impotriva mahmurelii este Anti Ethanol 07.

Recent lansata in Romania, Anti Ethanol 07 este o bautura magica inventata in Cehia, care te poate scapa de efectele nedorite ale mahmurelii si iti da un plus de energie.

Ce contine Anti Ethanol 07? 

Antiethanol 07 contine apa, zahar, arome, suc de lamaie, si extracte de plante foate sanatoase ( Amarus Phylantus, Officilis Embilica, Cioharium).

Nu contine conservanti.

Ce beneficii are ?

– Ajuta la absolut toate problemele aparute o data cu consumul de alcool;

– Protejeaza ficatul;

– Elimina starile de greata de dupa consumul de alcool;

– Este testat clinic si este demonstrat ca este foarte sanatos;

Cum se consuma?

Cu 30 de minute inainte de a consuma alcool, beti o doza de Antiethanol07. Daca depasiti 4 pahare, mai beti o doza…si tot asa :). A doua zi, veti fi proaspeti si buni de activitati.

Unde gasiti aceasta miraculoasa bautura?  

Pe www.tratamentenaturiste.ro