admin

Top5 Piscine Unde sa Mergi Vara Asta

E sfarsitul lui Iulie si soarele ne prajeste puternic de fiecare data cand dam de el. Poate ca nu putem iesi din oras, poate avem de lucru sau nu avem bani suficienti pentru a merge la mare. Care e solutia pentru a ne racori in aglomeratul Bucuresti?  Piscinele si strandurile! 🙂

Iata top 5 cele mai tari piscine si stranduri din Bucuresti si din apropiere: (articolul este scris in 2014. Daca aveti update-uri in ceea ce priveste piscinele, le asteptam la comentarii)

1)  Valea Iazurilor din Belciugatele – Incepem cu un complex care se afla valea iazurilorla doar 20 de km de Bucuresti. Valea Iazurilor ofera pe langa piscina, extrem de multe metode de petrecere a timpului liber. Daca esti aventurier, poti incerca tiroliana sau zorbing. Daca iti place relaxarea, poti pescui sau te poti delecta cu o calatorie cu hidrobicicleta. Cand te plictisesti, piscina te asteapta sa te racoresti.

Cum ajungi la Valea Iazurilor daca nu ai masina sau daca vrei sa bei ceva cu alcool? E simplu, din fata Cora Pantelimon iei un microbuz care te duce pana la complex. Costa 4 lei si faci cam 20 de minute pana acolo.

2) Piscina Tineretului – Una dintre cele mai bune si curate piscine din Bucuresti, Tineretului te asteapta cu o apa curata si cu un aer de vacanta. Pretul de intrare este de 20 de lei de luni pana vineri sau 30 lei in weekend. Cu toate astea, daca te uiti cu atentie pe site-urile de vouchere e posibil sa gasesti oferte foarte bune .

3) Coco Beach Belciugatele – O alta piscina de exceptie din Belciugatele, Cocobeach te asteapta intr-un cadru intim cu piscina, jacuzii, papabun si masaj. Atmosfera este foarte frumoasa si oamenii sunt primitori. Pentru a ajunge la Coco Beach, luati acelasi microbuz ca pentru Valea Iazurilor, insa rugati soferul sa opreasca la intrarea in Belciugatele. Aici veti vedea o sageata mare si rosie, pe care o urmati timp de 5 minute. (se pare ca Coco Beach nu mai exista, sau cel putin site-ul nu mai exista. Daca aveti informatii va asteptam cu un comentariu)

4) Cara Titan – Unul dintre cele mai vechi stranduri din capitala, Strandul Cara inca este un strand de succes. Daca nu ai chef de calatorii in afara Bucurestiului, Cara este o optiune buna pentru un bronz natural si cateva sedinte de inot. Pretul de intrare este de 10 lei in timpul saptamanii si 15 lei in weekend.

5) Strand Uverturii Militari – Renovat recent, strandul Uverturii este o varianta excelenta de petrecere a timpului liber, mai ales daca stai in zona. Preturile sunt modice spre mici iar daca te uiti cu atentie pe site-urile de vouchere, posibil sa gasesti reduceri substantiale. Descopera si cele mai interesante costume de baie pentru vara asta https://www.dyfashion.ro/costume-de-baie