aspiratoare cu aburi profesionale

Alexandra

Aspiratoare cu aburi profesionale – care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le cauti?

Aspiratoarele cu aburi profesionale schimba modul in care afacerile isi curata sediile si centrele de activitate, dar si modul in care gospodinele isi mentin locuinta luna si bec. De altfel, aceste echipamente sunt foarte diferite fata de un aspirator obisnuit.

Pana si celebrele aspiratoare cu apa – care au la baza un rezervor de colectare a prafului plin cu apa – sunt net inferioare puterii aburului.

Daca vrei si tu sa intri in aceasta lume a curatarii cu aburi, trebuie sa stii la ce trebuie sa fii atent. Scopul final este de a achizitiona aspiratoare cu aburi profesionale care nu te vor dezamagi. Iata astfel care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le cauti!

Generare eficienta a aburului

Aburul este generat de generatorul de abur, un element incorporat in acest tip de aspiratoare. Evident, puterea de generare este influentata de puterea in sine a motorului aspiratorului, unele ajungand chiar si pana la 2000 W.

In general, este recomandat sa achizitionezi cel mai puternic model. Aspiratoarele potrivite si pentru locuinte au de obicei in jur de 2000 W. Acestea genereaza indeajuns de multa putere si implicit abur pentru a garanta aspirare si curatare superioare.

Apoi, cand vine vorba de aspiratoare cu aburi profesionale, exista modele mai voluminoase care au puteri de pana la 3000 W. Acestea sunt ideale pentru mediile profesionale – in special afaceri HoReCa.

Selectie variata de accesorii

Un aspirator profesional cu aburi poate fi folosit in foarte multe moduri si conditii – eliminarea petelor si depunerilor de murdarie, indiferent de sursa si locatie, devine un proces foarte usor in prezenta unui astfel de aspirator.

Prin urmare, selectia de accesorii care insoteste aspiratorul trebuie sa fie una variata. Trebuie sa ai la indemana accesorii care pot ajunge sub mobilier, care pot curata colturile in mod corespunzator si care pot fi totodata utilizate pe suprafete mai delicate fara a provoca daune asupra acestora.

Rezervor generos pentru apa

Evident, aburul nu este generat pur si simplu de catre aspirator. Aceste aspiratoare cu aburi profesionale au integrate un rezervor de apa, el fiind sursa principala a aburilor. Pentru utilizare indelungata, se recomanda un model cu un rezervor generos.

Desigur, intr-un context casnic se poate alege un model cu un rezervor mai mic, acesta fiind suficient pentru utilizarea de scurta durata si ocazionala.

Sisteme de filtrare cuprinzatoare

Orice aspirator este echipat si cu un sistem de filtrare, in principal pentru a preveni eliberarea murdariei colectate inapoi in spatiul de curatat. Totodata, filtrarea previne si propagarea agentilor care pot cauza diferite alergii.

Prezenta unui filtru este absolut necesara, indiferent de aspirator.

Ai decis ca doresti aspiratoare cu aburi profesionale pentru afacerea sau locuinta ta? Prima ta oprire ar trebuie sa fie GeneratoareDeVapori.ro – magazin online incarcat cu echipamente de curatare si calcare, dar si cu solutii de curatare a materialelor (detergenti).

Ca si proprietar de afacere HoReCa, Generatoare de Vapori iti garanteaza faptul ca ai pregatite toate cele necesare pentru a curata un spatiu in mod impecabil – produse profesionale de la producatori renumiti in industria curateniei.