Avantaje si dezavantaje pe care le ai apeland la o firma de curatenie

Cum ar fi ca tunci cand praful incepe sa se acumuleze pe mobilier si pe podea, atunci cand dezordinea incepe sa fie deranjanta iar geamurile nu mai sunt clare, sa fie cineva care sa faca curatenie in locul tau?

Pentru multi, externalizarea procesului de curatenie este un adevarat vis. Este adevarat ca exista si oameni care iubesc sa faca curat, insa numarul lor nu este unul mare.

Din fericire, exsita firme de curatenie care pot prelua intregul proces si il pot face in locul tau. Daca esti reticient in ceea ce priveste o astfel de firma, iata care sunt avantajele si dezavantajele pe care le aduce.

Avantajele unei firme profesioniste de curatenie

Avantajele sunt oarecum evidente. In primul rand, scapi de timpul dedicat curateniei si il poti dedica unei alte activitati. De multe ori, curatenia generala in casa sau la birou poate sa ia chiar si doua zile. Castigand acest timp te poti relaxa, poti lucra sau pur si simplu poti gasi activitati inedite pe care in mod normal nu ai timp sa le faci.

De asemenea, apeland la o firma de curatenie ai garantia unei eficiente maxime, elimini investitiile in produse de curatenie ( daca ai un contract bine pus la punct cu firma poti sa renunti inclusiv la achizitia de mop si aspirator ) si beneficiezi de sfaturile unor profesionisti atunci cand vine vorba despre organizare.

Nu in ultimul rand, angajand o firma de curatenie ai mereu la indemana o solutie eficienta pentru curatenia dupa renovare, dupa petreceri sau dupa diverse activitati care produc foarte mult deranj.

Dezavantajele unei firme profesioniste de curatenie

Evident, nu este totul roz. Pentru a te putea bucura de toate avantajele pe care ti le ofera firma de curatenie trebuie sa te asiguri ca gasesti o firma serioasa, care sa dispuna de echipamente profesionale si de oameni proofeionisti. In caz contrar, dezavantajul poate fi conturat de o curatenie ineficienta si chiar de siguranta bunurilor din casa, lasate pe mana unor persoane straine. Daca este o firma serioasa, cu care inchei un contract foarte bine redactat, nu ar trebui sa apara probleme.

Costul este un alt dezavantaj, insa in ultimii ani acesta a devenit din ce in ce mai mic, data fiind concurenta din ce in ce mai mare. In plus, timpul economisit poate fi folosit pentru gasirea unor noi surse de venit sau pentru eficientizarea propriei activitati.

Nu in ultimul rand, pe lista dezavantajelor este faptul ca lucrurile din casa s-ar putea sa fie rearanjate de catre personalul firmei de curatenie. In timp insa, acest neajuns va disparea, deoarece se va ajunge la un numitor comun.

Per total, angajarea unei firme de curatenie este extrem de avantajoasa si te poate ajuta sa economisesti timp si nervi. Daca alegi foarte bine compania poti economisi inclusiv bani si te poti bucura de o eficienta maxima.