admin

Firmele de curatenie birouri, din ce in ce mai apreciate pe piata din Bucuresti

CleaningFara doar si poate, Bucurestiul este centrul economic al Romaniei. Cu mii de firme, mii de spatii de birouri si peste 1 milion de angajati, capitala tarii este o locomotiva pentru tot ceea ce inseamna economie. Daca aspectele ce tin de dezvoltarea fiecarei firme sunt rezolvate cu succes de manageri si de administratori, exista si aspecte cu rezolvare externa. Este motivul pentru care au aparut din ce in ce mai multe firme de curatenie birouri Bucuresti. Curatenia este un element esential intr-o companie, deoarece poate sa ofere o multime de avantaje:

  • Sporeste eficienta angajatilor. Este demonstrat stiintific faptul ca orice angajat lucreaza mult mai eficient in momentul in care mediul in care o face este unul curat;
  • Sporeste gradul de sanatate de la locul de munca. Nu doar eficienta, ci si sanatatea este influentata de gradul de curatenie. In cazul in care aceasta lipseste, acarienii din praf si diversii alergeni care apar datorita depunerilor, pot genera boli foarte neplacute.
  • Creaza un grad de confort deosebit de mare. Curatenia este confortabila, atat acasa cat si la birou. Din acest motiv, este foarte importanta intr-un loc in care fiecare persoana isi petrece cel putin 8 ore in fiecare zi.

Precizam faptul ca exista din ce in ce mai multe firme profesionale de curatenie birouri in Bucuresti si este clar si ca fiecare companie care are un birou si are angajati necesita astfel de servicii. Ramane problema alegerii firmei care urmeaza sa faca curat. Data fiind oferta foarte mare, este bine sa se tina cont de fiecare detaliu. Care sunt, insa, aceste detalii?

  • Experinta si portofoliul. Ai spune ca oricine poate sa faca curatenie, insa adevarul este altul. Daca iti doresti totul, atunci trebuie sa dai peste o firma cu experienta si cu un portofoliu stufos de clienti. Exista multe tehnici pe care fiecare firma trebuie sa le aplice, exista o multime de cunostinte pe care angajatii trebuie sa le aiba atunci cand folosesc detergenti si exista diferente mari intre modurile abordate de fiecare firma in parte. Alege intotdeauna experienta, in detrimentul unei firme nou infiintate si cere un portofoliu cu clientii care au apelat deja la servicii de curatenie.
  • Garantiile oferite. Angajand o firma de curatenie, practic, lasi pe cineva la tine in birou. Asta inseamna ca exista riscuri de furt sau de distrugere a unor bunuri. Orice astfel de firma trebuie sa iti ofere garantii care sa iti despagubeasca orice paguba aparuta in urma procesului de curatenie. Citeste cu atentie contractul pe care il semnezi si asigura-te ca este totul in regula din acest punct de vedere.
  • Detergentii folositi. Ai zice ca tot ceea ce conteaza este rezultatul final. Adevarul este ca modul in care se ajunge la acest rezultat conteaza si el foarte mult. Detergentii pot decide gradul de sanatate din birou si evident, gradul de curatenie. Asigura-te ca sunt folositi detergenti cat mai naturali si cat mai eficienti.
  • Pretul. Nu in ultimul rand, conteaza pretul. Atunci cand vine vorba despre servicii precum curatenia, acesta este destul de relativ si poate sa difere foarte mult de la o firma la alta. Este motivul pentru care trebuie sa fie lasat pe ultimul loc, atunci cand te focusezi pe criteriile de alegere a firmei de curatenie.