Cum sa alegi o firma de curatenie de calitate

05-carpet-shampoo-Allergic-to-Cleaning-13-Ways-to-Keep-Allergies-in-Check-When-Spring-Cleaning_262998791-Syda-Productions-ft

In momentul in care luam decizia de a apela la o firma de curatenie ne dorim intotdeauna sa beneficiem de servicii de calitate. Deoarece exista deja destule firme care ofera servicii de curatenie este destul de greu sa gasim una potrivita. Cererea este in continua crestere iar numarul firmelor care ofera servicii de curatenie creste si el de la o luna la alta. De aceea in cele ce urmeaza iti vom oferi cateva sfaturi practice de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o firma de curatenie.

Din ce in ce mai multe companii dar si persoane fizice apeleaza la servicii profesionale de curatenie. Din ce in ce mai multi manageri au inteles ca timpul inseamna bani si ca pentru o firma este mult mai eficient si convenabil din punct de vedere economic sa externalizeze serviciile de curatenie. Si persoanele care detin vile sau apartamente mai mari au inceput sa apeleze la servicii profesionale de curatenie, fie ca prefera sa apeleze la specialisti, fie ca nu au timp sa faca singuri curatenie.

Experienta si portofoliul sunt principalele criterii de care trebuie sa tii cont in alegerea unei firme de curatenie. In cazul in care alegi sa mergi la sediul firmei, un sediu curat si ingrijit va denota atentia la detalii si seriozitatea dar si grija cu care firma isi trateaza clientii. Dotarile tehnice si numarul angajatilor reprezinta un alt criteriu de selectie a unei firme de curatenie.

Pachetul de servicii oferite. Firmele vin cu pachete complete si program flexibil, se pliaza pe nevoile clientilor cu alte cuvinte. Astfel, poti solicita ca firma de curatenie sa vina inaintea programului de lucru sau la finalul orelor de program pentru a nu incurca desfasurarea lucrurilor. Ekara ofera un program flexibil, adresat atat persoanelor fizice cat si celor juridice, indiferent de ora la care sunt solicitati.

Pretul. Dornice sa atraga cat mai multi clienti, numeroase sunt firmele care apeleaza la oferte ce includ preturi foarte mici. Insa pretul mic poate sa reflecte si servicii indoielnice.

Asadar, nu alege o oferta doar dupa pret. Tine cont de mai multe criterii.

Trebuie sa analizezi inainte cu mare atentie oferta de pret in functie de ce servicii se ofera.

Varianta cea mai eficienta din punctul nostru de vedere este abonamentul la o firma de curatenie, intrucat pretul scade si astfel ai siguranta ca saptamanal, sau lunar, ai o firma care vine si se ocupa de tot ce tine de curatenie in firma ta. Iti recomandam sa alegi o firma de curatenie care stabileste tariful la metru patrat sau locuinta.