Merita sa apelezi la serviciile unei curatatorii?

In ultimii ani au aparut din ce in ce mai multe curatatorii, cei care cauta o curatatorie Bucuresti avand de unde alege. Intrebarea oricarei persoane este daca merita un astfel de serviciu, in conditiile in care fiecare om are acasa propria masina de spalat si in ultimii ani, tehnologia a facut ca masinile de spalat sa fie din ce in ce mai usor de folosit si din ce in ce mai eficiente.

dfa5ef_c42de5ec80ea4075b866eccd9dadc1d2

Raspunsul este ca merita, iar dovada o aduc reprezentantii curatatoriei Azur, o curatatorie Dorobanti cu foarte mult succes in randul locuitorilor din zona. Conform acestora, motivele pentru care cineva ar apela la astfel de servicii sunt urmatoarele:

  • Economie de timp. Oricat de eficienta ar fi masina de spalat, aceasta consuma timp pentru sortarea hainelor, pentru programare si pentru uscare. De regula, la curatatoriile profesionale hainele sunt aduse si tratate cu cea mai mare atentie, in asa fel incat clientul sa le ia gata uscate, calcate si evident, curate.
  • Protectie pentru tesatura. Sunt atat de multe tesaturi din care se fac haine, incat este greu sa inveti sa le protejezi pe toate asa cum trebuie. Cei care lucreaza in curatatorii au cunostinte vaste in ceea ce priveste proprietatile fiecarei tesaturi in parte, asigurandu-se ca acestea rezista cat mai mult timp. Cei care au haine la care tin mult trebuie sa se orienteze spre curatatorii, deoarece vor ramane mult mai multa vreme perfecte.
  • Costurile sunt decente. La prima vedere, optiunea unei curatatorii pare o cheltuiala in plus. Analizand in detaliu insa, se poate descoperi ca se pot genera economii substantiale. Nu vor mai exista cheltuieli cu detergentul sau cu energia electrica si apa iar timpul petrecut pentru spalarea hainelor poate sa fie orientat catre lucruri mai productive.
  • Multe curatatorii ofera garantii si despagubire. Atunci cand apar probleme, cum ar fi distrugerea unei tesaturi, curatatoria ofera despagubiri financiare. In felul acesta nu exista abolut niciun risc. Evident, nu toate curatatoriile au acest avantaj, asadar este bine sa te orientezi spre o varianta care iti asigura optiunea de despagubire.
  • Suport tehnic si transport pentru haine. Un alt mare avantaj este faptul ca poti trimite hainele la spalat fara a te deplasa. Anumite centre de curatare au si servicii de transport, venind direct acasa pentru a prelua tesaturile si pentru a le aduce.

Concluzionand, optarea pentru o curatatorie este o solutie eficienta si de multe ori mai ieftina decat spalarea hainelor in regim propriu, mai ales atunci cand este vorba despre tesaturi delicate si dificil de spalat. Tot ce ai de facut este sa gasesti cea mai buna curatatorie din apropierea locuintei tale si sa iti faci un program cat mai bun de spalare.