masini de inchiriat

Iagency

Atentia acordata unei masini de inchiriat trebuie sa fie mai mica sau mai mare decat in cazul autoturismului propriu?

masini de inchiriat

Cumpararea unui autoturism proprietate personala presupune o investitie initiala foarte mare, pentru a carei amortizare este nevoie de o perioada indelungata de timp. In plus, in momentul in care ai propriul automobil, trebuie sa acorzi atentie constanta intretinerii sale corespunzatoare.

Vei avea nevoie de un garaj sau cel putin de un loc de parcare situat in apropierea locuintei, va trebui sa platesti periodic mai multe tipuri de asigurari auto, sa schimbi cauciucurile in functie de anotimp, sa nu uiti sa efectuezi schimbul de ulei, sa fii atent la eventualele probleme cu bateria auto si sa mergi la un service pentru revizii si verificari periodice. Toate acestea te fac sa consumi timp, bani si energie.

Lucrurile devin mult mai simple in momentul in care alegi varianta folosirii unei masini de inchiriat de la focusrent.ro. Atunci, persoane autorizate se ocupa de toate aceste detalii, avand grija sa iti livreze o masina aflata in stare impecabila, cu care vei merge de fiecare data acolo unde doresti sa ajungi.

Beneficiile multiple ale folosirii unei masini de inchiriat

Daca apelezi la un serviciu de inchirieri auto, nu va trebui sa faci revizii, sa completezi uleiul sau sa schimbi bateria. Nu te vei confrunta nici cu problema unor stergatoare care nu functioneaza corespunzator sau cu defectarea instalatiei de aer conditionat.

Asta se datoreaza faptului ca firmele de profil pun la dispozitia clientilor doar masini de inchiriat cu o vechime de cel mult 5 ani. Ele sunt supuse unei inspectii tehnice riguroase inainte de a fi inmanate clientului.

In plus, sunt intotdeauna echipate cu anvelopele corespunzatoare sezonului si conditiilor meteorologice, iar toate taxele si asigurarile auto sunt incluse in pret: RCA, full CACO si rovinieta.

Daca, totusi, apar probleme, este asigurata inlocuirea rapida a masinii avariate. Astfel, ai garantia ca vei ajunge intotdeauna la timp, la destinatia dorita. Este oferita si o gama diversa de servicii optionale, contra cost. Poate fi vorba despre dotarea autoturismului cu un scaun pentru copil sau cu GPS.

Categorii de masini de inchiriat disponibile in orice moment

Cand apelezi la un serviciu de inchirieri auto, poti alege exact masina de care ai nevoie in momentul respectiv. Nu va trebui sa folosesti acelasi model pentru a merge la un eveniment, pentru a vizita o ruda din mediul rural sau pentru a face o excursie prin tara. Iata categoriile disponibile:

• clasa Economy, cu modele precum Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Volkswagen Golf sau Skoda Octavia;

• clasa Luxury, din care fac parte urmatoarele masini de inchiriat: VW Touran, Mercedes Benz A klasse, VW Passat, Audi A4, Mercedes Benz C klasse, Mercedes Benz E klasse, Mercedes Benz GLA si Mercedes Benz GLC Coupe;

• clasa SUV si 4×4, unde in oferta intra Dacia Duster, VW Tiguan, BMW X5 sau Mercedes Benz GLE;

• microbuze cu 8+1 locuri, precum VW Transporter, Mercedes Vito sau Mercedes Benz V klasse.

Tu ce masini de inchiriat preferi? Orice alegere ai face, vei economisi timp, bani si energie ce vor putea fi folosite in directii mai constructive!