Aiosif

Bangkok, o panoplie de bijuterii arhitecturale de descoperit

Vacantele in Thailanda le rezerva turistilor o multime de surprize. Thailanda combina relaxarea si explorarea, turistii putand profita din plin de activitati variate. Periplul in Thailanda poate incepe cu o escala la Bangkok, capitala thailandeza ce are actualmente o populatie de aproximativ 12 milioane de locuitori. Separata in doua de fluviul Chao Phraya, partea mai traditionala din Bangkok se afla pe malul drept in timp ce zona mai agitata care include situri turistice moderne este situata pe malul stang. Varietatea de bijuterii arhitecturale vor fi pe placul tuturor turistilor.

statue-bangkok-640x400

Bangkok este unul din cele mai mari orase din lume. Pentru a descoperi in totalitate frumusetea acestei metropole turistii au la dispozitie diferite mijloace de transport. Temple budiste, zgarie-nori, palate vechi, cladiri moderne…Bangkok are de toate pentru toate gusturile. Circuitele propuse aventurierilor sunt variate si se adapteaza perfect nevoilor si bugetului fiecarui turist in parte.

Pe lista vizitelor obligatorii se afla templul Wat Pho si Palatul Regal dar si statuia sa infatisandu-l pe Buddha din smarald. Orasul Bangkok este reputat pentru piata sa imensa de unde se pot achizitiona flori, decoratiuni, haine, accesorii la moda, produse high-tech si obiecte diverse.

ban

Gradina Zoologica din Bangkok este ideala pentru iubitorii de natura si animale. Un loc deosebit situat intr-un parc urias.

Templul lui Buddha din Bangkok este o atractie importanta, populara sin randul turistilor sositi aici. Lacasul de cult este situat in apropierea unui alt obiectiv turistic important, Templul de Smarald. Templul lui Buddha este inclinat, este unul din cele mai mari din Bangkok si adaposteste statuia cu o lungime de 46 de metri.

 

Cartierul Baan Krua este un loc pitoresc, una din cele mai vechi asezaminte din Bangkok. Piata Chatuchak este un loc extrem de aglomerat, pe timp de weekend in special cand aici isi fac aparitia numai putin de 200 000 de cumparatori veniti sa cumpere sau pur si simplu sa se plimbe.