Aiosif

Bauturile detox sunt cele mai sanatoase!

Iti lipseste energia, ai moralul la pamant si toamna te deprima din ce in ce mai tare? De ce nu ai incepe ziua cu o bautura detox? Daca iti vei curata organismul in interior, te vei simti mult mai bine. Daca vrei sa iti stimulezi organismul si sa incepi cat mai bine zilele mohorate de toamna, acest articol este pentru tine.

lamaie

Sucul de lamaie. Este un mare clasic atunci cand vine vorba despre detox. Si multa lume are tendinta sa il uite sau sa il ignore. Nimic nu se comara dimineata pe stomacul gol cu o apa calduta in care ai pus suc de lamaie. Iti vei stimul astfel sistemul digestiv, vei stimula tranzitul si eliminarea toxinelor. Lamaia poate stimula si ficatul pentru a detoxifia ansamblul corpului, deci este un suc detox bland si natural. Nivelul sau puternic de vitamina C este cel care poate sa stimuleze sistemul imunitar.

Sucul de iarba de grau. Iarba de grau se poate gasi in magazinele bio si se poate amesteca pur si simplu cu apa sau cu suc de fructe. Cel mai bun moment in care se poate consuma este dimineata, pe stomacul gol. Este unul din cele mai complete alimente ce se poate gasi in natura. 65 ml de suc contin atat de multe vitamine si minerale ca si un kilogram de legume proaspete. Un adevarat cocktail sanatos cu alte cuvinte.

Sucul de iarba de grau contine aproximativ 116 minerale si aminoacizi printre care unii esentiali, dar si enzime sau proteine. Vine cu fier pentru sange, necesar pentru o buna circulatie, favorizeaza digestia, dar si stabilitatea nivelului de zahar din sange.

Sucul de iarba de grau mai contine o alta comoara- clorofila. Structura chimica a acesteia este foarte apropiata de cea a hemoglobinei. Are deci o actiune directa asupra sangelui pe care il va purifica.

Sucul de mesteacan. Pentru o cura detox trebuie sa consumi trei linguri din acest suc pe zi. Sucul de mesteacan are flavonoizi si saruri minerale care favorizeaza un drenaj al organismului in profunzime. Este excelent pentru a lupta contra retentiei de apa si te ajuta sa cureti caile urinare. Este recomandat si pentru a lupta in cazul unor infectii ale pielii, precum eczema, psoriazis sau acnee.