admin

Bijuteriile de aur pentru Barbati. Ce poate si ce nu poate sa poarte un barbat?

lantisor aur barbati

Atunci cand vine vorba despre bijuterii, cele mai indreptatite sa le poarte par a fi femeile. Cu toate astea, exista o piata destul de mare cu bijuterii pentru barbati, iar motivul este simplu: si barbatii iubesc sa se accesorizeze. Este adevarat ca de cele mai multe ori prefera lanturi aur barbati cat mai simple, verighete, butoni sau ceasuri discrete, insa niciun barbat nu va spune nu unei bijuterii.

Ce bijuterie sa ii oferi unui barbat, insa? Cand stii ca este potrivita?

Poti sa ii oferi o bijuterie unui barbat in 2 conditii: daca esti femeie sau daca esti foarte apropiat de acesta ( tata, fiu, frate, etc). In ceea ce priveste tipul de bijuterie oferit, exista mai multe optiuni:

  1. Acul de cravata. Un barbat elegant va pura in fiecare zi un ac de cravata. Este un accesoriu care in ciuda dimensiunilor reduse reuseste sa se evidentieze si sa dea valoare outfitului ales.
  2. Butonii. Acelasi lucru se poate spune despre butoni, care au fost impusi in dresscode-ul oamenilor foarte eleganti. Un buton de aur poate sa transmita mesajul potrivit, atata vreme cat este bine ales si nu epateaza prin stralucire;
  3. Ceasul. Desi in ultimii ani ceasul nu isi mai regaseste utilitatea care l-a facut cunoscut, acesta ramane un important accesoriu in outfitul barbatului elegant. Este important sa fie un ceas de buna calitate, eventual cu cadran din aur sau din materiale foarte rezistente. Ceasul poate fi un accesoriu scump pe care barbatul sa il pastreze intreaga viata.
  4. Lantisorul de aur. Fie ca este un lantisor simplu, sau unul cu pandantiv, poate sa impuna doza de eleganta cautata si sa fie reprezentativ pentru cel care il poarta.

Toate aceste accesorii isi pot gasi locul intr-un outfit masculin. Trebuie sa se respecte cateva reguli, insa, cea mai importanta fiind discretia. O bijuterie sau doua pot avea efectul scontat. Atunci cand numarul lor creste insa, imaginea se poate transforma intr-una nu tocmai eleganta, iar efectul poate sa nu fie cel dorit.

Cei de la Anebris recomanda achizitia unor bijuterii de buna calitate, cat mai simple si elegante, fara a se exagera cu numarul sau cu dimensiunea lor.