Calitatea tutunului și a produselor pentru fumat

Tuburi - Ghid365 (1)

Dacă am sta să analizăm câte persoane fumează în prezent, câți oameni de toate vârstele defilează pe stradă cu țigara în mână, am putea concluziona că fumatul a devenit cea mai mare plăcere din lume. Acest lucru nu înseamnă că fumatul este o plăcere recomandată ca ciocolata sau înghețata.

Fumatul este un viciu care dă dependență și din păcate distruge sănătatea. Oamenii care fumează sunt interesați de tot ce este legat de acest viciu, iar aici ne referim desigur la produsele pentru tutun. Acestea sunt foarte variate, iar calitatea lor este dată de brand, de procesul pe care acesta l-a folosit în fabricarea lor. Cei mai mulți fumători apreciază filtrele pentru țigară deoarece acestea împiedică tutunul mărunțit să ajungă în gură prin fumul inhalat.

Dacă se alege un filtru de calitate (cu lungime mare și diametru mai mic) se poate proteja puțin sănătatea deoarece se previne inhalarea unei cantități mari de substanțe cancerigene (o parte dintre acestea sunt oprite de filtru).

Tuburi - Ghid365 (2)

Dacă vrei să-ți faci singur o țigară poți alege varianta de a cumpăra foițe de țigări, filtre, tutun de calitate și o mașină pentru injectat tutunul, dintr-un magazin care comercializează astfel de produse speciale. Procesul nu este dificil însă necesită mai mulți bani decât dacă ai opta pe varianta de a achiziționa un pachet de țigări cu filtru.

O astfel de metodă este preferată de cei care își doresc să fumeze țigări realizate de ei, care să aibă o anumită calitate, un anumit tip de tutun (natural sau cu arome etc.). Aceștia pot alege produse de calitate superioară: filtre anti-nicotină și foițe pentru rulat, tuburi de țigări cu carbon și altele.

Dacă ai decis să-ți satisfaci această plăcere de a fuma poți alege astfel de produse de pe site-urile online de tutun, cum ar fi https://www.tuburipentrutigari.ro/, unde prețurile pot fi chiar mai avantajoase decât la magazinele din oraș! La un astfel de magazin online poți vedea și cumpăra produse de calitate, tuburi pentru țigări cu sau fără carbon, arome pentru tutun, aparate de injectat și rulat tutun, mașini pentru tăiat tutun, pachete de țigări, tabachere cu sau fără brichetă și altele.

Tuburi - Ghid365 (3)

 

Calitatea tutunului este dată de calitatea frunzelor folosite pentru realizarea acestuia. Cu cât frunzele sunt mai dense, mai rezistente, mai elastice și mai durabile, cu atât tutunul va fi mai bun. Durabilitatea se poate verifica prin strivirea tutunului între degete, iar elasticitatea prin întindere și îndoire. Dacă frunzele de tutun nu sunt rupte, crăpate, mucegăite sau afectate de dăunători, atunci vor avea proprietățile caracteristice unui tutun de calitate superioară. Gustul tutunului – slab, mediu sau puternic – va indica de asemenea calitatea acestuia.

Nu este recomandat un produs care să fie iute pentru că poate irita mucoasa cavității bucale și căile respiratorii. Mirosul tutunului și a fumului poate de asemenea arăta calitatea acestuia, în general tutunul special, de brand, are o aromă deosebită, unică. Cu cât o țigară are mai multe substanțe chimice (hidrați de carbon, compuși azotați, etc.) cu atât o astfel de compoziție chimică va schimba calitatea și gustul fumului de tutun.