Servicii funerare cu sala de pregatire a decedatilor

Pentru toti cetatenii romani va informam ca atat anul acesta cat si in 2018 legislatia in viguare prevede ca firma de pompe funebre sa detina o sala de pregatire a decedatilor. La maxim 2 ore de la trecerea in nefiinta corpul defunctului trebuie preluat si depus in sala de pregatire pentru pregatirea procesului de imbalsamare.

interior sala pregatire decedati

Normele sanitare prevad ca orice firma ce ofera servicii funerare trebuie sa dispuna de o sala de pregatire decedati utilata complet cu aparatura ce respecta toate standardele europene in viguare.

Firmele ce detin o astfel de sala de pregatire a decedatilor sunt un ajutor veritabil pentru familiile indoliate deoarece se ocpa in totaitate de intregul proces al inmormantarii. Pachetele de servicii funerare complete pot porni de la un cost de zero lei cu ajutorul de deces oferit de statul Roman si pot ajunge pana la 1000 de lei pe langa acest ajutor oferit.

Va prezentam o firma de pompe funebre care ofera servicii funerare complete la cele mai inalte standarde:

 

funerare Alexandru Bucuresti

Funerare Alexandru

Adresa web: https://funerarealexandru.ro

Numar de telefon: 0720 822 853

Locatie principal: Str. Apusului, nr. 47 Sector 6, Bucuresti

📍https://goo.gl/maps/eSoVoqahgcs

Punct de lucru Orsova: Str. Orsova Nr. 2 Sector 6, Bucuresti

📍 https://goo.gl/maps/mVbuAtkz7qx

 

 

Firma de pompe funebre Funerare alexandru va ofera servicii funerare complete si se ocupa de organizare inmormantarii defunctului (defunctei) pentru ca rudele acestuia sa se ocupe doar de partea de omagiere a acestuia. Experienta de 10 ani  si parerile clientilor recomanda aceast firma ca fiind cea mai serioasa firma de servicii funerare din Bucuresti.

Managerul firmei Costin Alexandru ne declara intr-un interviu ca statul roman prin initiativele din domeniu a favorizat desvoltarea acestui sector si a venit in ajutorul tuturor romanilor prin suma alocata in mod gratuit.

Firmele care ofera servicii funerare trebuie sa ofere mai multa transparenta fata de clienti si sa le explice correct si concret clientilor pachetele care le ofera. De aceea noi le aratam clientilor nostri pe pagina noastra din mediul online https://funerarealexandru.ro ce contine fiecare pachet de servicii funerare.

Suntem mandri ca in momentul de fata putem concur cu firme de servicii funerare de talie internationala si ca putem sa oferim servicii de calitate pentru fiecare client in parte.  Investim in permanenta pentru a mentine acelasi nivel de performanta. Anul trecut am descis una dintre cele mai moderne sali de pregatire a decedatilor. Fiecare client al nostrum poate beneficia de aceasta sala.

Pot oferi o informatie celor care doresc sa se alinieze la standardele europene si cele adoptate prin lege de catre statul roman:

   Conform normelor sanitare presupun ca sala de pregatire a decedatilor trebuie sa detina:

– Targa de preluare decedat;

– Masa de inox pentru procesul de imbalsamare;

– spatii speciale de depozitare a instrumentelor care sa se inchida etans;

– Recipiente igienice pentru pastrarea deseurilor rezultate in urma procesului de imbalsamare;

– rezervor de apa suplimentar cu o capacitate de minim 25 de litri;

– rezervor special de colectare a apelor reziduale de minim 50 de litri;

– spatii dedicate depozitarii substantelor folosite in procesul de imbalsamare

– spatii dedicate depozitarii substantelor de igenizare a salii de pregatire a decedatilor dupa fiecare imbalsamare;

– instalatie de climatizare pentru a mentine o temperatura de maxim 15 grade Celsius.

 

 

Verificand informatiile din legislatia actuala si chestionand mai multe firme de pompe funebre pentru a ne informa putem define sala de pregatire decedati astfel.

Se numeste sala de pregatire decedati acea sala in care persoanele decedate sunt pregatite pentru inmormantare. Pregatirea in aceasta sala presupune spalarea si dezinfectarea corpului presoanei decedate cu substante ce previn degradarea accelerate a acestuia. Pe langa aceasta operatiune se mai adauga si cosmetic funerara, process prin care atat persoanele decedate de gen masculine cat si cele de gen feminine li se aranjeaza aspectul facial si aranjarea parului. In ultima faza dupa toaletarea decedatului copul se depune in sicriu si se asigura transportul catre capela unde acesta va fi depus pentru priveghi.

 

Va recomandam sa contractati o firma specializata cand aveti nevoie de service funerare care detine o sala de pregatire a decedatilor.