Alexandra

Cum se definește videochatul

Înafară de „meseria care aduce mulți bani” oamenii nu mai știu altceva despre videochat. Înafară de critici și cuvinte răutacioase la adresa lui, oamenii nu spun ceva de bine de această meserie. În fond, ce reprezintă până la urmă videochatul? Ce înseamnă a fi model de videochat? Cum este văzut videochatul în România?

Sunt întrebări la care am încercat să găsim un răspuns cât mai bun, iar pentru asta, Alina, un model de la Ok Studio Bucuresti a fost drăguță și ne-a răspuns la toate întrebările și curiozitățile pe care le-am avut în legătură cu acest subiect.

În primul rând, majoritatea oamenilor consideră că aceasta nu este o meserie legală și o aseamănă foarte mult cu prostituția. Însă acest lucru este complet eronat. Videochatul este o meserie complet legală ce oferă aceleași beneficii ca un oricare alt job.

„Multe persoane îmi ziceau să am grijă, iar eu le răspundeam: De ce ar trebui să am grijă? Ok Studio este un studio de videochat cu acte în regulă, sunt o angajată ca oricare alta cu drepturi depline, iar ăsta este un lucru pe care prea puțini oameni îl știu. Probabil de asta multe tinere se și feresc de această meserie.”

Tot Alina ne-a mărturisit că, videochatul nu înseamnă numai statul și zâmbitul frumos în fața unei camere web.

model-studio-de-videochat-ok-studio-bucuresti„Când m-am angajat pentru prima oară la Ok Studio, m-am simțit ca-n primul an de facultate. A trebuit să iau parte la o mulțime de seminarii și traininguri care să mă familiarizeze oarecum cu mediul acesta de muncă și cu tot ce ar trebui să știu pentru a câștiga cât mai mult. Totodată, am beneficiat și de cursuri de dezvoltare a limbii engleze, care, recunosc, nu o stăpâneam prea bine pe atunci. Pe scurt spus, mi s-a oferit pe tavă tot ce aveam nevoie.”

Ok Studio pune foarte mare accent pe modelele lor, pe calitatea persoanelor care lucrează la ei. Vor ca acestea să fie cele mai bune și de aceea investesc atât de mult în dezvoltarea lor personală.

„De când lucrez ca model de videochat la Ok Studio, nu numai că am mai multă stabilitate pe plan financiar, dar și simt că m-am dezvoltat și eu ca om. Mi-am îmbunătățit capacitățile de limbă engleză, mi-am descoperit calități pe care nu știam că le am, mi-am îmbogățit cultura generală, am cunoscut oameni noi care mi-au îmbogățit experiența de viață. Pentru mine, videochatul nu este o simplă meserie, este un izvor de cunoaștere!”

Cu asemenea studiouri de videochat, nu-i de mirare că România este în top. La ok Studio, accentul este pus pe calitate, nu pe cantitate, iar asta se reflectă și în performanțele și premiile obținute până acum.logo_okstudio

De ce să alegi o carieră în videochat? Pentru că asta te dezvoltă, te face să devii cea mai bună versiune a ta, să te autodepășești și să descoperi lucruri de care nu te credeai în stare. OkStudio.ro pune la dispoziția modelelor cele mai bune condiții, cele mai bune traininguri și un salariu motivant, totul în schimbul devotamentului!