Când fotografiezi imagini cu alimente editoriale și stil de viață, există trei lucruri pe care ar trebui să le dezveti

Hrana este o componentă esențială a supraviețuirii. După ce ne naștem, primul lucru pe care îl facem este să mâncăm. La un nivel fundamental și intuitiv, creierul nostru înțelege mâncarea. Imaginea alimentelor care nu pare a fi reală este instantaneu respinsă sau pusă la îndoială de mintea noastră. Mințile noastre sunt puțin mai tolerante când vine vorba de publicitatea alimentară. Creierul, pe de altă parte, este un adept pentru adevăr în stilul de viață și fotografia alimentară editorială. Fotografia alimentară realizată de un fotograf profesionist București în scopuri editoriale și de stil de viață este menită să facă clientul să saliveze.

Captarea aburului sau a fumului este unul dintre lucrurile care ar putea conduce un nou venit la fotografia alimentară. Nu trebuie să fie dificil. De asemenea, este simplu de executat fără echipament suplimentar pentru producerea de abur sau fum. Este destul de simplu de făcut cu o singură lumină. Utilizarea stroboscopului sau a blițului pentru a îngheța cu adevărat vaporii.

Înțelegerea de către fotograf a modului în care se comportă alimentele, a luminii și a acordă o mare atenție în modul în care consumăm alimente în general este mai importantă decât echipamentul lor pentru atingerea acestui scop. Multe din ceea ce învață fotografii când fotografiază alte tipuri de fotografie de produs vă poate afecta fotografia alimentară.

Când vine vorba de fotografia alimentară, există trei lucruri pe care ar trebui să le știe fiecare fotograf

 Nu mai lumina subiectul din față.

Când vine vorba de fotografia alimentară, una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac fotografi este utilizarea iluminatului frontal. Fotografia alimentară necesită utilizarea umbrelor pentru a aduce profunzime fotografiilor tale. Evitarea și arderea nu vor putea restabili o asemenea adâncime imaginii. Tot ceea ce va face este să facă masa să pară artificială, iar privitorul va fi enervat și confuz de motivul pentru ceea ce vede nu este tocmai plăcut.

Eliminați utilizarea mai multor lumini.

În schimb, utilizați o singură sursă de lumină la un unghi de la 0 la 45 de grade față de masă, plasată oriunde între orele 9 și 3. Aveți un avantaj aici dacă faceți studii de figuri, deoarece cunoașteți deja o mulțime de elementele fundamentale ale iluminatului direcționat cu o singură sursă. Mâncarea este fotografiată în acest mod pentru a genera profunzime și lumini speculare care indică creierului că mâncarea este minunată. Toate aceste modalități de a realiza o fotografie le puteți obține cu ajutorul unui fotograf profesionist Tulcea.

Renunță la evitarea și arderea fotografiilor cu mâncare.

Evitarea și arderea, așa cum s-a spus anterior, oferă imaginilor un aspect fals pe care creierul o respinge, chiar dacă nu știți de ce. Cel mai bun prieten al tău este o camera luminoasă. Este nevoie pur și simplu de câteva modificări pentru a adăuga profunzime și caracter fotografiilor alimentare. Începeți prin a vă îndepărta umbrele și albul. Atunci s-ar putea să scapi de lumini și negre. Cantitatea de lumină emisă este determinată de locația și unghiul sursei de lumină. Dezaburiți și adăugați puțină claritate și textură după aceea, dar nu exagerați.