admin

Ce este VelaSmooth?

Vela SmoothVelaSmooth este singurul tratament de remodelare corporala ce reuneste 4 tehnologii:  energia optica infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuum-ul pulsat si masajul anticelulitic in profunzime datorita rolelor mecanice. VelaSmooth este cel mai eficient tratament corporal ce promite rezultate spectaculoase in timp record de reducere in circumferinta a zonelor tratate, eliminare a celulitei, reconturare a siluetei si ameliorare a tonusului pielii, precum si imbunatatirea circulatiei sangvine si a drenajului limfatic – eliminarea toxinelor. Tratamentul VelaSmooth recontureaza zonele problematice: abdomenul, coapsele, fesele si bratele.

VelaSmooth se diferentiaza de alte tratamente de remodelare corporale prin actiunea simultana a 4 tehnologii intr-o singura sedinta de tratament. Radiofrecventa bipolara incalzeste dermul, provocand o reactie ce stimuleaza restructurarea si remodelarea pielii. Energia optica cu infrarosu stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si cresterea metabolismului energiei stocate in celulele adipoase. Actiunea celor doua energii este dublata de vacuum-ul pulsat ce imbunatateste fluxul sangvin si limfatic, favorizand eliminarea reziduurilor din organism, iar rolele mecanice spiralate permit realizarea masajului anticelulitic profund, insa in acelasi timp agreabil.

vela smooth„Tratamentul VelaSmooth asigura o penetrare selectiva si in profunzime a dermului, in maxima siguranta, iar rezultatele – imbunatatirea tonusului pielii si a conturului corpului – sunt vizibile inca de la primele sedinte. In general, sunt recomandate 10 sedinte de tratament. Profesionistul estetician poate actiona precis si selectiv pe zonele dorite, ceea ce asigura rapiditatea rezultatelor si slabirea localizata”, declara Ileana Vasile, tehnician maseur in cadrul clinicii de estetica medicala SlimArt.

Tehnologia VelaSmooth este preferata de catre celebritati internationale precum Demi Moore, Kim Kardashian, Jennifer Aniston si Sharon Stone.

Statisticile arata ca aproximativ 80-90% dintre femei sunt afectate de celulita, indiferent de greutate. Celulita apare atunci cand celulele adipoase, aflate in cel mai profund strat al pielii, cresc in dimensiune din cauza stocarii unei cantitati mari de grasime; in timp, celulele supradimensionate imping suprafata pielii in sus, conducand la aparitia aspectului inestetic de “coaja de portocala”.

Celulita reprezinta o inflamatie a tesutului adipos si se caracterizeaza prin alterarea suprafetei cutanate, in functie de gravitate, fiind clasificata in stadii de la I la IV. Nutritia deficitara, acumularea de toxine in organism, sedentarismul, precum si precaritatea sistemului limfatic sunt factori ce agraveaza celulita. Stadiul I de celulita este cel incipient. In stadiul II, in zonele afectate de celulita, pielea este moale, iar celulita devine vizibila prin presarea pielii sau prin contractia muschilor. In stadiul III, aspectul de „coaja de portocala” este vizibil indiferent de pozitia corpului, asezat sau in picioare, si fara tehnici de manipulare a pielii in zonele afectate. In stadiul IV, cel mai avansat, pielea este flasca, lipsita de fermitate, prezinta ondulatii si depresiuni, iar la palpare prezinta noduli.

Celulita este favorizata de secretia de hormonii feminini estrogeni. Celulita apare in perioada de postpubertate, se agraveaza dupa prima sarcina si poate fi amplificata de folosirea contraceptivelor si a suplimentelor hormonale. La femei, orientarea si fixarea bandelor fascia (strat de tesut conjunctiv) din derm formeaza o membrana fibroasa, ce devin „buzunarase” in care se depoziteaza grasimile.

Tratamentul revolutionar VelaSmooth are rezultate spectaculoase de remodelare coporala si de eliminare a celulitei. In lunile august – septembrie, clinica de estetica medicala SlimArt iti ofera cel mai avantajos pret pentru tehnologia VelaSmooth: 779 lei pentru 10 sedinte VelaSmooth! Testeaza prima sedinta VelaSmooth gratuit!

Inainte de inceperea sedintelor de tratament VelaSmooth, se efectueaza un diagnostic corporal, pentru determinarea indicelui de masa corporala, a procentului de grasime, masa musculara si retentie de apa.

 

Clinica de estetica medicala SlimArt

SlimArt Floreasca: 0732.99.00.52 / 0732.99.00.53

SlimArt Lahovari: 0732.99.00.50/ 0732.99.00.51

www.slimart.ro