Ceasul – Definirea Stilului unui Barbat

Daca pentru femei accesoriile sunt elemente indispensabile si obinuite in viata de zi cu zi, fiind purtate cu mandrie atat bratarile cat si lantisoarele, inelele, cerceii, agrafele de par si lista ar putea continua, pentru barbati situatia este ceva mai simpla, dar totusi mai bine definita. Cand ne gandim la accesorii pentru barbati, ne gandim automat la ceasuri de mana barbatesti.

Trecand peste elementul fashion pe care il joaca in ziua de astazi, ceasurile ceas barbatescbarbatesti au o istorie foarte bogata, istoria consemnandu-le ca fiind in primul rand obiecte de o utilitate foarte mare.

Ceasurile de mana barbatesti au servit de-a lungul timpului mai multor activitati. De la marinari pana la soldati si de la constructori pana la vanatori, fiecare categorie a gasit o utilitate in acest obiect. Evident, in functie de ceasul pe care il purta, fiecare om era catalogat si pozitionat intr-o patura a societatii, transmitand putere sau valoare.

Nici astazi societatea nu ne trateaza mai bland si ne judeca dupa ceea ce purtam, motiv pentru care omul modern trebuie sa aiba o atentie sporita asupra modului in care se imbraca si se accesorizeaza.

Daca ne gandim la ceasuri de calitate, automat ne gandim la Elvetia si la precizia elvetiana. Putini stiu insa ca un alt colt de lume unde ceasurile sunt extraordinar de sincere este Rusia. Primele ceasuri rusesti ansamblate in masa au aparut in 1927 la fabrica Polijot, din dorinta regimului de atunci de a-si dota armata cu ceasuri de cea mai buna calitate. 

De atunci, industria ceasurilor din Rusia s-a dezvoltat foarte mult,aparand multe alte companii care produc ceasuri de cea mai buna calitate. Astazi, au reusit sa aiba o expunere mai buna si sa fie cunoscute, motiv pentru care se exporta peste 3 milioane de unitati de la firmele rusesti catre toata lumea. Daca tinem cont ca aceste ceasuri sunt de lux si costa cel putin 300 de euro bucata, 3 milioane de bucati reprezinta o mare realizare.