admin

Top 5 Sfaturi pentru Vara 2013, Privind Costumele de Baie!

Fie ca iti place sau nu, vara a venit cu forte noi si reuseste pe zi ce trece sa ne faca sa fim dependenti de apa si racoare. Cel mai placut mod de a scapa de zilele caniculare este, cu siguranta, o balaceala intr-o piscina sau in mare. Daca te-ai hotarat unde iti vei petrece zilele insorite, vei avea cu siguranta nevoie de un costum de baie adecvat pentru personalitatea ta.

Si pentru ca in colectia de costume de baie 2013 gasim sute de modele Costum-de-baie-animal-print-2013extraordinare si avem de unde alege, iata 5 sfaturi care te vor ajuta sa iti alegi costumul potrivit:

  • Daca esti barbat e foarte simplu, ai de ales intre slipi, boxeri sau sort. Alegerea este oarecum naturala, daca burtica ta tinde sa isi arate formele poti sa alegi fara nicio problema sort, daca nu slipul sau boxerii iti vor scoate in evidenta corpul lucrat la sala, insa recomandarea noastra este tot sortul, este mai comod si mai de bun gust;

Daca sfatul pentru barbati a fost floare la ureche, pentru femei va fi ceva mai dificil:

  • Alege un costum de baie in culori vesele si deschise. In felul acesta soarele te va infierbanta mai putin. Poti merge pe albastru, rosu sau chiar galben. 
  • Incearca sa tii cont de corpul tau. Daca esti putin plinuta, nu insista pentru bikini, niste boxeri ar putea fi mult mai sexy.
  • Daca iti doresti doar sa inoti, poti incerca costumele de baie dintr-o singura piesa. Au inceput sa fie la moda si iti scot corpul in evidenta intr-un mod foarte placut. Daca in schimb, vrei sa te bronzezi, cauta ceva care sa acopere cat mai putina piele, nu vei vrea foarte multe dungi.
  • Asorteaza-ti costumul de baie cu o palarioara sau o sapca. Este atat utila cat si estetica. Vei fi ferita de razele arzatoare ale soarelui, insa vei avea o urma de mister imprumutat din inceputul secolului 20.

Si, pentru ca vorbaria lunga e saracia omului, ghid365.ro va recomanda balaceala placuta!