Provocarea Ghidusului – Renunta la Carne!

Cu totii cautam o viata sanatoasa, fara griji si fara boli. O astfel de viata, din pacate, vine la pachet cu un regim drastic si cu mult sport. Daca la sport suntem destul de lamuriti, orice sport e bun, la mancare treaba e mult mai complexa.

Marcat de cartea Studiul China de T. Colin Campbell, Ghidusul vine cu o legumenoua provocare: Renunta la Carne!

Nu trebuie sa renunti definitiv, incearca sa mananci acest tip de aliment doar 1 zi sau 2 pe saptamana!  Vei descoperi ca in curand vei avea un corp extrem de sanatos si plin de vigoare.

Ce este de fapt Studiul China?

Studiul China este un studiu facut de guvernul Chinez in anii 80 asupra unor oameni din mai multe regiuni din China.  Studiul se refera la efectul alimentatiei asupra sanatatii acestora. S-a observat ca in regiunile unde alimentatia era bazata pe carne, incidenta cancerului era de zeci de ori mai mare decat in zonele unde alimentatia era bazata pe vegetale.

Ce presupune regimul Studiul China?

Nu este un regim propriu zis. Presupune renuntarea definitiva sau in proportii de 80-90% la produsele animale ( lapte, carne, branza, oua).  Proteinele animale se pot inlocui cu proteine vegetale din fasole, soia sau linte.

Ce zici, poti face fata provocarii?