Microdermoabraziunea – Revigorare Faciala

Cand vine vorba de noi si de fata noastra, trebuie sa existe o ingrijire continua. Din pacate, corpul nostru este facut in asa fel incat nu prea exista piese de schimb, iar cele care exista sunt inestetice sau incompatibile. Din fericire insa, traim in secolul 21, secol de avant tehnologic, in care medicina si dermatologia au cunoscut o dezvoltare incredibila ce ne ajuta in foarte multe aspecte.

microdermoabraziuneDeoarece acum cateva zile fetele ghid365.ro au beneficiat de un cadou din partea www.goskin.ro constand intr-o sedinta de microdermoabraziune, vom vorbi exact despre aceasta tehnica, microdermoabraziunea.

Acest tratament reprezinta o procedura cosmetica care exfoliaza tegumentul cu ajutorul unor dischete abrazive cu pulbere de diamant. Procedura ajuta la eliminarea stratului cu piele moarta a tenului si la regenerarea celulara. Pe scurt, microdermoabraziunea iti intinereste fata.

Ce efecte are microdermoabraziunea?

  • Creste productia de celule noi;
  • Se produc mai multe proteine de colagen si elastina;
  • Straturile superioare ale pielii vor fi exfoliate;
  • Tenul va fi mai luminos, fara aspect de imbatranire prematura;
  • Ridurile vor fi atenuate instant;
  • Cosurile sau petele inestetice de pe fata vor disparea aproape complet;
  • Cicatricile superficiale vor fi uniformizate;
  • Hidratarea naturala a tenului va fi accelerata.

Avantajele pe care le are microdermoabraziunea in detrimentul celorlalte proceduri sunt urmatoarele: tratamentul este complet nedureros, poate fi repetat la intervale scurte de timp, rezultatele sunt vizibile instant iar modul de aplicare este unul foarte simplu si rapid. De asemenea, un mare avantaj al acestei proceduri este ca nu poate prezenta niciun fel de efect secundar, asadar poti merge fara griji.

Daca ti-am starnit interesul, iti recomandam sa mergi la Institutul de Estetica Medicala Goskin pentru sedintele tale de microdermoabraziune. Institutul este partener ghid365.ro si pe langa asta, serviciile lor au fost testate de noi si sunt incredibile! 🙂